Moda

Da li je ovo zaista ona? Fotografija Emine Jahović sa hidžabom na glavi uzburkala Instagram

Stajling Emine Jahović ovog puta je znatno drugačiji

Da li je ovo zaista ona? Fotografija Emine Jahović sa hidžabom na glavi uzburkala Instagram

Pored toga što je pevačica Emina Jahović kraljica mode, a njen stil je mnogim pripadnicama nežnijeg pola inspiracija, ona odaje utisak da sa lakoćom spaja stare i nove trendove, promovišući svoj jedinstveni stil, a i te kako joj ide od ruke da ponese upečatljive modne kombinacije na svoj način i da svaki put iznova oduševi kako obožavaoce tako i modne kritičare. Svaki stajling Emine Jahović može se reći da je gotovo uvek nepogrešiv, a sve što na sebe ona stavi, deluje kao da je obukla nešto što nikada nismo videli do tada. Krajnje inovativne i autentične modne kombinacije često na lepoj pevačici možemo ugledati, međutim ovog puta je izašla iz svoje zone komfora i potpuno iznenadila modnim odabirom.

Emina je, naime, objavila fotografiju na kojoj nosi hidžab, odevni predmet koji je deo muslimanske kulture, a nose ga žene kako bi prekrile glavu, ali ne i lice. Pored ovog odevnog predmeta, postoji i nikab koji podrazumeva otkrivenost samo očiju, dok burka prekriva celo lice i glavu ženama.

Pročitajte: Prva fotografija iz NOVOG DOMA Emine Jahović - Sa terase vidi Mustafu i njegovu novu ženu (FOTO)

Instagram

 

Pevačica se sada odlučila za moderniju varijantu hidžaba u nežnoj krem nijansi, a razlog za ovaj stajling Emine Jahović jeste njena poseta Medini. Budući da su žene u ovom delu Saudijske Arabije uglavnom pokrivene, pevačica je želela da ispoštuje običaje i tradiciju što je izazvalo veoma pozitivne reakcije i mnoštvo komentara njenih pratilaca.

- Volim Islam, svoju veru, a poštujem sve druge. Ja sam kosmopolita. Nikad nisam odvajala ljude po veri, boji kože ili nešto slično. U islamu je važno da sve radiš iz srca, isto kao i u pravoslavlju, katoličanstvu. Veza sa Bogom je važna, Bog je jedan, kako god ga mi zvali - rekla je jednom prilikom Emina koja se ponosi svojim poreklom.

Komentari (0)

Loading