Moda

Ćerka Dragane Mirković pozirala golog stomaka, provokativna majica zapalila mreže! Da li biste je vi obukli? (FOTO)

Modni stil Manuele Bijelić postaje sve provokativniji

Ćerka Dragane Mirković pozirala golog stomaka, provokativna majica zapalila mreže! Da li biste je vi obukli? (FOTO)

Nije imala mnogo vremena ćerka Dragane Mirković ni da promisli o svom stilu odevanja, a svi, kako mediji, tako i domaća javnost počeli su da govore o njenom oblačenju. Modni stil Manuele Bijelić tokom proteklih godinu dana tumačen je na različite načine. Nekom se dopalo to na koji način naslednica folk dive brine o svom izgledu, drugi su pak umeli vrlo strogi da budu prema njoj, a kakvog god da su stava bili svi su se složili oko jedne stvari i to da Manuela gaji jedan smiren i skroman odnos prema modi. Da u odevanju nije napadna, da ne otkriva mnogo, niti pokriva s druge strane, dok vrlo ume da naglasi vrline i gipko telo. 

Pročitajte: Tata Toni je upravo objavio na Instagramu: Manuela Bijelić nestala, pa nas obradovala DIVNIM VESTIMA! Dragana i ponosna i UPLAŠENA

Instagram

 

Budući da je nedavno ona zagazila u umetničke vode, tačnije pevačke, snimila je duet sa prijateljem, logično je bilo da će modni stil Manuele Bijelić biti prvo na čemu će Tonijeva i Draganina naslednica poraditi. Prvi korak ka iskakanju iz zone komfora su kratka majica sa puf rukavima i kajiševima oko struka i pantalone, koje mogu da prođu i kao helanke.

Pročitajte:Zloupotrebljena sam! Ćerka Dragane Mirković prvi put progovorila, potresla sve! Brat je podržao (FOTO)

Instagram

 

Ovaj autfit ćerka Dragane Mirković uslikala je u svom domu u Beču zbog čega ga nije upotpunila do kraja, samim tim ostavila je drugima na razmišljanje šta bi uz ovaj komplet ona mogla da obuje, koju torbu da ponese, je li puštena kosa pravi izbor i slično.

Pročitajte: Praznična čarolija u dvorcu Dragane Mirković: Pogledajte kako je Manuela okitila novogodišnju jelku, magično! FOTO

Instagram

 

Modni stil Manuele Bijelić često je komentarisan, ali čini se da je najnovija odevna kombinacija mlade umetnice izazvala pravu pometnju.

 

Komentari (0)

Loading