Celebrity News

Dragana Mirković okitila jelku, dvorac sada izgleda još lepše: Svi komentarišu da takvu raskoš još nisu videli (FOTO)

Dom Dragane Mirković predivno je okićen pred novogodišnje praznike

Dragana Mirković okitila jelku, dvorac sada izgleda još lepše: Svi komentarišu da takvu raskoš još nisu videli (FOTO)

Poput drugih domaćica širom sveta i Dragana Mirković potrudila se da svoju kuću pred praznike adekvatno ukrasi. U središnjem delu dnevnog boravka ona je posadila visoku i gustu jelku, a potom na nju dodala raznolike ukrase u dve nijanse. Dom Dragane Mirković, inače raskošni dvorac koji je u posedu pevačice i njenog supruga tek par godina, dekorisan je snežno belim detaljima uz dodatak srebrno-sivih. 

Pročitajte: Bajka Dragane Mirković raspala se na deliće: Gaga prolazi kroz najgore dane, sada je prvi put priznala i obratila se fanovima na Instagramu

Mirko Tabašević

 

Na grane estradna umetnica stavila je kugle svih veličina i materijala, peruške i ukrase u obliku anđela, a ispod na podu fenjere sa svećama. Dodatan ukras bila je i mekana prostirka koja je zelenu jelku učinila još lepšom.

Pročitajte: Praznična atmosfera u domu Dragane Mirković: Svi govore o njenom hit modnom izdanju (video)

Mirko Tabašević

 

Dom Dragane Mirković pred Božićne i novogodišnje praznike izgleda zaista bajkovito, a ne sumnjamo da će kroz par dana domaćica početi i sa pripremama praznične trpeze za kojom će se okupiti njeni najmiliji. Poznato je da pevačicini naslednici Manuela i Marko Bijelić već neko vreme sa njom ne žive, zbog studija borave u stanu u Beču, ipak povodom katoličnog Božića posetiće porodični dom te će praznik zajedno proslaviti. Ista situacija očekuje se 7. januara kada pravoslavni vernici slave Božić.

Pročitajte: U potkrovlju kuće, okupana zlatom: Zavirite u Draganinu i Tonijevu spavaću sobu, bračni krevet neobičnog oblika ostavlja bez daha FOTO

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading