Celebrity News

GOTOVO JE: Trudna Anđelka Prpić donela odluku koja će izmeniti život njenoj bebi, svesna je da ovako više ne može (FOTO)

Trudna Anđelka Prpić donela važnu odluku

GOTOVO JE: Trudna Anđelka Prpić donela odluku koja će izmeniti život njenoj bebi, svesna je da ovako više ne može (FOTO)

Ata Images

Nakon što se po prvi put trudna Anđelka Prpić pojavila u javnosti i to na promociji brenda nakita svoje prijateljice Marije Kilibarde, svi su mogli da se uvere u to da joj blagosloveno stanje izuzetno prija, kao i da je reč o trudnoći koja sada lagano ulazi u peti ili šesti mesec.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak bebe! Zavirite u luksuzno opremljen dom Anđelke Prpić u kojem živi sa sinom i ocem deteta koje je na putu (FOTO)

ATA Images

 

ATA Images

 

Kroz svega stotinak dana lepa glumica po drugi put će se ostvariti u ulozi majke, a čini se da je, vođena prethodnim iskustvom, ovoga puta daleko ranije krenula sa pripremama za porođaj i doček naslednika iliti naslednice.

Pročitajte: Stomak do zuba i novi frajer pod rukom: Anđelka Prpić blistala na promociji, njena trudnička haljina je san snova (FOTO)

ATA Images

 

Naime, kada se rodio Anđelkin prvenac Jakša komičarka je bila vrlo mlada. Neupućena dovoljno, vodila se savetima svoje majke, medicinskih sestara, prijateljica, od kojih je svaka imala svoje mišljenje o kupanju, prepovijanju, uspavljivanju pa i dohrani bebe. Od svih preporuka koje su se samo nizale dramska umetnica odabrala je one za koje je smatrala da su najbolje za nju, a po svoj prilici i ovoga puta ona će se voditi isključivo i samo sopstvenim osećajem.

Pročitajte:Mali znak velike ljubavi: Anđelka Prpić prošetala budućeg muža, ali svi gledaju u njen broš FOTO

Instagram

 

 

S tim u vezi, trudna Anđelka Prpić krenula je nešto ranije sa onim krucijalnim pripremama za dolazak bebe, a među njima je i prilagođavanje adekvatnoj ishrani kako bi dete bilo napredno, jako, istovremeno mirnog sna, bez previše grčića u stomaku. 

Pročitajte:Nema šta da krije: Anđelka Prpić u šestom mesecu trudnoće, svi komentarišu samo jedno (foto)

Instagram

 

Već sada ona se raspitala i o adekvatnom programu za dojilje, kojim se, budući da ga smatra odličnim, ona pohvalila na "Instagramu". 

Poklon fotografije doma Anđelke Prpić

 

 

Komentari (0)

Loading