Celebrity News

Trudna Anđelka Prpić šokirala sve odlukom o novom dečku: Možda ovo nije bila najbolja odluka (FOTO)

Trudnoća Anđelke Prpić još uvek je aktuelna tema tabloida

Trudna Anđelka Prpić šokirala sve odlukom o novom dečku: Možda ovo nije bila najbolja odluka (FOTO)

Ata Images

U najboljem redu protiče trudnoća Anđelke Prpić, koju prati najbolji tim lekara. Čim je saznala da je u blagoslovenom stanju glumica se potrudila da sebi i svojoj bebi obezbedi stručna lica koja će dobro vladati situacijom kakva god ona bila, a od samog početka je odlična.

Pročitajte: Koliko je SLATKA TRUDNICA: Anđelka sinoć uslikana u provodu sa ocem svog deteta, pogledajte detalj zbog kog ih SVI OGOVARAJU (FOTO)

ATA images

 

Koliko šarmantnoj komičarki stoji trudnoća šira javnost mogla se uveriti nedavno kada se ona pojavila na promociji kolekcije nakita odlične prijateljice Marije Kilibarde. Na događaj ispraćen od strane medija glumica, koja još uvek nosi prezime bivšeg supruga, pojavila se ruku pod ruku sa novim izabranikom, navodno najboljim drugom njenog nekadašnjeg izabranika i oca njenog sina Jakše. Za tu priliku ona je ponela usku haljinu kojom je lepo naglasila stomačić a svi su tada komentarisali da joj blagosloveno stanje izuzetno godi, te da sija nekom posebnom energijom, energijom buduće mame.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak bebe! Zavirite u luksuzno opremljen dom Anđelke Prpić u kojem živi sa sinom i ocem deteta koje je na putu (FOTO)

Instagram

 

Kakav je zapravo njen subjektivni osećaj po pitanju čitave situacije nagovestila je Anđa nedavno malim gestom na društvenim mrežama. Naime, na "Instagram" profilu ona je objavila video pevačice Sajsi MC, koja je pred sam porođaj otkrila da ju je trudnoća iznenadila, te da tek sad u devetom mesecu oseća povezanost sa bebom. Da u početku nije želela da joj stomak raste, a da njena prva reakcija nije bila kao kod mnogih žena - Wow ovo je najbolja stvar koja mi se dogodila.

Pročitajte: Anđelka Prpić nije bila jedina trudnica: Još jedna poznata dama blista u drugom stanju, svi joj čestitaju FOTO

Trudnoća Anđelke Prpić brojne planove izjalovila je glumici, narodski rečeno pomrsila joj je konce, a uprkos tom prvobitnom osećaju koji je ovim videom nagovestila da je i lično imala, veruje se da je u biti glumica presrećna što njen mezimac Jakša neće biti jedinac, a na kraju krajeva radosna je što prinovu čeka sa čovekom kog mnogo voli, sa kojim je uprkos tome što se čitava javnost protivi njihovom odnosu.

Poklon fotografije doma Anđelke Prpić i njenog novog izabranika

Komentari (1)

Loading
Nadica

00:02 23.03.2023

Preslatka Andjelka, čestitam joj i želim joj dug i srecan život sa ovim prelepim mužem i decicom, divni ste oboje i ne obracajte pažnju na zle jezike.