Lepota

Tamara Vučić prvi put u javnosti bez trunke šminke: Pogledajte kako zaista izgleda prva dama, njeno pravo lice (FOTO)

Lepota Tamare Vučić uvek je u prvom planu

Tamara Vučić prvi put u javnosti bez trunke šminke: Pogledajte kako zaista izgleda prva dama, njeno pravo lice (FOTO)

Miloš Nadaždin

Stil prve dame Srbije već je nadaleko poznat kao prefinjen i sveden. Gotovo bez greške stilizovana u svakoj prilici, ona zasluženo nosi titulu najbolje odevene dame sa javne scene, međutim u ovako bajkovitom izdanju do sada je nismo videli. Pored haljine koja je delo veštih ruku gospođe Veselke izrađene zahtevnom tehnikom zlatovez u kojoj je supruga predsednika ispozirala i na "Instagramu" ispromovisala još jedan domaći brend, u prvi plan je i ovog puta izbila prirodna lepota Tamare Vučić koja mnoge ostavlja bez daha.

Pročitajte: Ko zna - zna! Prva dama Tamara Vučić u poseti Egiptu, o njenim cipelama pričaju svi (FOTO)

Instagram

 

Naime, iako gotovo uvek bira diskretni mejkap, te na njenom besprekorno negovanom licu ne možemo videti upadljivu šminku, najnovijom objavom bez trunke iste ona je pokazala i dokazala zbog čega je i u domaćim i u stranim medijima često predstavljana kao jedna od najlepših prvih dama i zbog čega se svi okrenu kada se ona pojavi.

Pročitajte: Kada se prva dama Srbije pojavila svi su zanemeli - Evo zašto će svi kopirati najnoviji stil Tamare Vučić (FOTO)

Instagram

 

Uvek uredna i doterana, a opet sa druge strane odmerena u izboru garderobe, obuće i nakita, ona privlači izuzetnu pažnju, a lepota Tamare Vučić neizostavna je tema komentara i mnogi se pitaju koja je tajna njene lepote koju je ona jednom prilikom i otkrila.

- Radije posvećujem vreme negi kod kuće, jer tada mogu još nečim da se bavim dok držim masku na licu ili čekam da se lak na noktima osuši. U salone odlazim samo kada moram. Kosa, recimo, zahteva dodatnu negu, ali kada treba da je skraćujem, to mi je najtežih sat i po. Ne mogu baš da se pohvalim strpljenjem u tom segmentu - rekla je za "Hello" na temu koliko pažnje posvećuje izgledu i lepom licu Tamara Vučić u čijem slučaju sve ovo deluje vrlo jednostavno.

Komentari (2)

Loading
Slavica Loznica

23:36 06.03.2023

Tamaru znam iz osnovne škole. I tada je bila divna i mila, draga i nasmejana. Kao i sada. Prava dama, sa intelektom u sebi. Kao lozničanka i žena, ponosna sam na nju. Bravo za sve❤