Moda

Cipele Ane Bekute samo za hrabre i sa stilom: Da li biste poneli ovakvu obuću sa crnim kaputom? (FOTO)

Izgled Ane Bekute komentariše se u superlativu

Cipele Ane Bekute samo za hrabre i sa stilom: Da li biste poneli ovakvu obuću sa crnim kaputom? (FOTO)

Luka Šarac

Izgled Ane Bekute otkako je na muzičku scenu kročila, a tome ima više decenija, od strane njenih kolega, ali i šire javnosti komentariše se biranim rečima. Prava dama i  žena prefinjenog stila epiteti su kojima se vlasnica mnogobrojnih hitova može opisati, a da je to sa razlogom pokazala nam je i ovog puta, pojavivši se na jednom događaju veoma lepog povoda.

Naime, na Belom dvoru sinoć je održano humanitarno veče organizacije "Vivarte", a cilj je bio prikupljanje finansijskih sredstava za pomoć mladim muzičarima. Zahvaljujući brojnim poznatim ličnostima, muzičarima, voditeljima, glumcima... prikupljena su sredstva za muzičku školu u Bujanovcu, a svoj doprinos je dala i Ana Bekuta pokazavši po ko zna koji put da je žena velikog srca.

Pročitajte: Poseta estetskom hirurgu nije dala rezultate kakvim se nadala! Ani Bekuti promenjen lični opis - Evo kako sada izgleda (FOTO)

Ata Images

 

Kada se pojavila, svi objektivi okupljenih pripadnika sedme sile bili su ka njoj usmereni, zasvetleli su blicevi, a pevačica je rado ispozirala, vidno raspoložena i svesna činjenice da će svojim dolaskom usrećiti mnoge.

Pročitajte: Kaput Ane Bekute savršen je za pokrivanje kilograma i promenljivo vreme - Da li biste se usudili da ga nosite? (FOTO)

Ata Images

 

Izgled Ane Bekute,najviše modni odabir, takođe je svima zapao za oko, te su se na konto njenog nepogrešivog osećaja za modu samo nizali komplimenti.

Pročitajte: Da li se ovako oblači žena u šezdesetim? Ana Bekuta novim stajlingom izazvala haos na Instagramu, da li biste vi nosili ovo na glavi? (FOTO)

Ata Images

 

Ona je odabrala tamni outfit, crnu asimetrilčnu haljinu preko koje se dobro uklopio krzneni prsluk u istoj boji, na noge je obula interesantne salonke u dve nijanse, a od asesoara sasvim su dovoljni bili pismo tašna, sat na ruci i biserna ogrlica. Odličan izgled Ane Bekute upotpunile su moderne naočare koje je ponela, međutim svi se slažu da je široki osmeh na njenom licu ono što svaku njenu modnu kombinaciju učini još boljom. 

Komentari (0)

Loading