Celebrity News

Poseta estetskom hirurgu nije dala rezultate kakvim se nadala! Ani Bekuti promenjen lični opis: Evo kako sada izgleda (FOTO)

Estetske intervencije Ane Bekute dovele su pevačicu u žižu medijskog interesovanja

Poseta estetskom hirurgu nije dala rezultate kakvim se nadala! Ani Bekuti promenjen lični opis: Evo kako sada izgleda (FOTO)

Luka Šarac

Kada se pre više od četiri decenije pojavila na estradnoj sceni pod imenom Nada Polić, Ana Bekuta važila je za pevačicu sa raskošnim rasponom glasa i talentom za pevanje kakav se do tada na našem podneblju i u narodnoj muzici nije mogao čuti. Kao i svaka žena Ana, međutim, nije bila zadovoljna sobom, ni svojim izvođenjem, pa ni svojim fizičkim izgledom koji je stalno nastojala da koriguje i menja, od promene boje i dužine kose, do make upa. Kada je reč o profesionalnom segmentu puno je na sebi godinama radila i zahvaljujući upornosti postala jedna od najcenjenijih, istaknutih umetnika koji u svom posedu osim brojnih hitova, rasprodatih ploča, cd-ova ima i značajne nagrade. Što se estetskog momenta tiče iako joj je nacija svakodnevno potvrđivala da je unikatna lepotica, postoje oni koji tvrde da je operisala nos, iako ona o tome nikada nije govorila. Estetske intervencije Ane Bekute međutim tu nisu završene.

Pročitajte: Uslikana u poznatom restoranu: Godinu dana od Mrkine smrti Ana Bekuta našla sreću, evo sa kim se viđa (FOTO)

ATA Images

 

Pre par godina ona je otputovala u Španiju gde je navodno, po pisanju Kurira, zatezala kožu kod jednoj od najcenjenijih hirurga. Takođe je uklonila crvenilo sa lica i vrata, podigla kapke i istakla jagodice. Estetske intervencije obavljene u inostranstvu Bekuta je krila od medija kao zmija noge, skrivala ih je i od bliskih prijatelja, sve u strahu da će se pročuti te da će je neko osuditi. 

Pročitajte: Da li se ovako oblači žena u šezdesetim? Ana Bekuta novim stajlingom izazvala haos na Instagramu, da li biste vi nosili ovo na glavi? (FOTO)

printscreen

 

Na njenu sreću zavladalo je vreme kada su estetski tretmani postali deo svakodnevne higijene i nege, te ona danas rado govori kako odlazi kod kozmetičara na masaže, botoks, ubrizgava voćne kiseline, zapravo radi sve ono što će njenom licu zadržati jedrinu i lepotu, jer još uvek nema nameru da se sa scene povuče.

Pročitajte: Umrla majka Ane Bekute, pevačica se oprostila potresnom porukom: Mila moja, nisam više ničije dete VIDEO

printscreen

 

 

Fotografije pre i posle najbolje govore o tome koliko se Ana s godinama, s prvom, pa sa drugom operacijom promenila. Kako se vama čini, da li je bila lepša pre ili sada? Što se nas tiče, Ana izgleda kao prava diva i godine joj zaista ne mogu ništa.

Komentari (0)

Loading