Moda

Da li se ovako oblači žena u šezdesetim? Ana Bekuta novim stajlingom izazvala haos na Instagramu, da li biste vi nosili ovo na glavi? (FOTO)

Stajling Ane Bekute pravo je iznenađenje

Da li se ovako oblači žena u šezdesetim? Ana Bekuta novim stajlingom izazvala haos na Instagramu, da li biste vi nosili ovo na glavi? (FOTO)

Pevačica Ana Bekuta izgradila je ozbiljnu muzičku karijeru na kojoj joj mnoge kolege mogu pozavideti, a ništa manje ne zaostaje ni kada je modni stil u pitanju, te važi za jednu od najbolje odevenih dama koja i u zrelim godinama uspeva da ide u korak sa trendovima. Stajling Ane Bekute koji je odabrala za snimanje najnovije emisije "Zvezde Granda" gde je stalni član žirija, upravo nam je to i pokazao.

Iako neretko voli da eksperimentiše sa garderobom te smo navikli na njena najrazličitija modna izdanja, kombinacija koju je za ovu priliku odabrala privukla je veliku pažnju i izrodila brojne pohvalne komentare kako njenih obožavaoca tako i korisnika društvenih mreža.

Pročitajte: Kaput Ane Bekute savršeno prikriva kilograme - Ovo je definitivno njena boja, da li biste ga vi nosili tokom zime? (FOTO)

Ata Images

 

Naime, iako se na prvi pogled čini veoma jednostavnim, stajling Ane Bekute odaje veoma efektan utisak, a to kako ga je ona uklopila, može samo žena istančanog smisla za modu.

Pročitajte: Kakva raskošna venčanica - Ovo je jedina fotografija sa svadbe Ane Bekute i Predraga Vidovića, biće vam jasno što krije taj brak

Ata Images

 

Klasične teget pantalone i belu košulju neobičnog kroja, pevačica je savršeno uklopila uz sako u takođe teget nijansi, međutim najviše pažnje privukao je ukras na njenoj glavi, takozvani fascinator koji doprinosi posebnom šarmu i eleganciji.

Pročitajte: NEMA OPROŠTAJA - Ovo su SMS poruke zbog kojih su se zamrzele i zauvek zaćutale Ana Bekuta i Zorica Brunclik

Ata Images

 

Iako je po svojoj prirodi glamurozan i retki su oni u "casual" stilu, pevačica je ovaj dekorativni predmet na glavi veoma smelo uklopila uz bele ravne patike što je posebnu čar dalo čitavom Aninom izgledu koji je ona upotpunila svedenim nakitom i nešto izraženijom šminkom.

Pročitajte: Koliko miliona evra ovo košta? Zavirite u dupleks na Vračaru koji je Bekuti ostao posle Mrkine smrti, detalji će vas oduševiti (FOTO)

Ata Images

Zavirite u dom Ane Bekute na Vračaru

Komentari (1)

Loading