Celebrity News

Sećate li je se sa Pinka kad je vodila vremensku prognozu? Ovako je Sanja Kužet izgledala pre Zvezda Granda i slave (FOTO)

Izgled Sanje Kužet oduvek je privlačio pažnju

Sećate li je se sa Pinka kad je vodila vremensku prognozu? Ovako je Sanja Kužet izgledala pre Zvezda Granda i slave (FOTO)

Sanja Kužet jedno je od najprepoznatljivijih TV lica, može se reći zaštitni znak najgledanije muzičke emisije "Zvezde Granda", a iako je na malim ekranima prisutna već dve decenije, malo ko zna kako je počela njena karijera. Tokom dugogodišnjeg staža oprobala se u različitim televizijskim formatima, među kojima i kao voditeljka igre na sreću Bingo, međutim njeni počeci vezuju se za vremensku prognozu na TV Pinku, piše "Nova.rs". Jedna od naših najlepših i najatraktivnijih voditeljki, i tada je plenila neverovatnom lepotom, a da li se i koliko izgled Sanje Kužet promenio tokom godina svedoče fotografije koje su izazvale veliku pažnju.

Karijera Sanje Kužet danas je na vrhuncu, a pre sedamnaest godina, tačnije 2006. godine, ona je u Jutarnjem programu pomenute televizije, gledaoce sa osmehom izveštavala o vremenskim prilikama, a izgled Sanje Kužet i tada je često bio na meti komentara, naravno u superlativu.

Pročitajte: KONAČNO! Sanja Kužet blista u VENČANICI - Isplivala fotografija, ozarena u ulozi mlade (FOTO)

Printscreen Tv Pink

 

Primetno je da se Sanja gotovo nimalo nije promenila, ostala je verna svojoj dugoj smeđoj kosi po kojoj je prepoznatljiva, a tu su još uvek i vitka linija i mladalački izgled, kao neodoljivi šarm kojim je pridobila publiku i osvojila srca širokog auditorijuma.

Pogledajte neke od modnih kombinacija Sanje Kužet

Komentari (0)

Loading