Celebrity News

BOLEST Dijane Đoković postala vidljiva, VIŠE NIJE TAJNA: Novak saznao poslednji u porodici (FOTO)

Autor: | 24/11/2022

Bolest Dijane Đoković zabrinula je čitavu porodicu

BOLEST Dijane Đoković postala vidljiva, VIŠE NIJE TAJNA: Novak saznao poslednji u porodici (FOTO)

Roditelji najboljeg tenisera sveta nikada nisu krili koliko je za njih bio težak period odrastanja trojice sinova te da bi sve na svetu dali za NovakaMarka i Đorđa kojima su se svojski trudili da obezbede bezbrižno detinjstvo, najbolje obrazovanje i napredak u karijeri. Kako bi kao i mnogi drugi roditelji omogućili svojoj deci sve pomenuto, mnogo toga oni su žrtvovali što se i te kako odrazilo na njihovo zdravlje. Bolest Dijane Đoković oni su krili od Noleta, iako je teniser slutio da njegov otac Srđan prolazi kroz veoma težak period.

Pročitajte: "Gledam Novaka kako pati" - Potresna ispovest Dijane Đoković, otkrila istinu o svemu kroz šta prolazi njen sin

ATA Images

 

- Jedne godine, kada sam bila bolesna i morala da se operišem, čekala sam da mi dva starija sina odu od kuće. Bila je zima. Novak je otišao u Australiju, a Marko u Španiju. Kada sam operisana, Novak je svakog dana zvao na kućni telefon na koji sam se obično ja javljala. Tih dana je čuo Srđanov glas i stalno je pitao gde je mama. Ja sam iz bolničke postelje pokušala da podesim glas da on ne oseti da se nešto dešava - prisetila se Dijana u svojoj ispovesti i dodala da je smogla snage da sina po povratku dočeka na nogama ne krijući da je Novak i dalje zabrinut za njeno zdravstveno stanje.

Pročitajte: Dijana objavila vesti - Novakova operacija je bila NEIZBEŽNA, kad ga je obišla rekao joj je SAMO OVO

Guliver Getty Images

 

Iako otkrivena i sanirana na vreme, bolest Dijane Đoković mnogo toga je promenila, te se prvi reket sveta svim silama trudi da zaštiti majku dok je istovremeno u strahu da porodica ne sakrije ponovo nešto od njega, prenosi "Paparazzo.rs".

Komentari (0)

Loading