Celebrity News

Uslikani na ulici! Šokiraće vas snimak Novaka i Jelene iz Monaka koji je preplavio internet, evo kakav je ZAISTA taj brak (VIDEO)

Novak i Jelena Đoković usnimljeni na ulicama Monaka

Uslikani na ulici! Šokiraće vas snimak Novaka i Jelene iz Monaka koji je preplavio internet, evo kakav je ZAISTA taj brak (VIDEO)

Iako je već u osmini finala završio učešće na Mastersu u Monte Karlu to nije uticalo da na ATP listi dođe do Novakovog pada, naprotiv, srpski as će za 80 dodatnih bodova učvrstiti sebe na prvom mestu svetskog rangiranja budući da je ostvario bolji rezultat nego 2022 godine, te se po svemu sudeći poraz od Lorenca Musetija,u neku ruku, nije odrazio na njegovo raspoloženje. Naime, video snimci na kojima Novak i Jelena Đoković nakon njegove eliminacije kao sav normalan svet uživaju u slobodnom vremenu preplavili su društvene mreže i izazvale lavinu reakcija.

Noletova lepša polovina bila je ta koja ga je na svakom meču ovog turnira zdušno podržavala i nervirala se na tribinama, a kada je već došlo do ishoda koji niko nije očekivao, supružnici su sebi dali malo oduška, te su usnimljeni kako provode zajedničke trenutke.

Pročitajte: Kakva si to došla? Jelena Đoković na meti negativnih kritika zbog frizure na Novakovom meču (FOTO)

Jelena Ivanović

 

Zaljubljeni par ne libi se da na svakom koraku pokaže pravo stanje stvari u njihovom braku, pa smo tako i ovog puta svedoci velike ljubavi i prvrženosti koju Novak i Jelena Đoković godinama neguju. Zagrljeni nasmejani i srećni oni su uživali u šetnji ulicama Monaka i izazvali simpatije prolaznika, međutim u jednom momentu teniser je očito izgubio svoju dragu pa se sa telefonom u ruci zabrinuto osvrtao oko sebe pokušavajući da je u masi pronađe, što je izazvalo salvu reakcija i šaljivih komentara njegovih fanova.

Pročitajte: U Noletovoj loži pojavila se i ONA! Pogledajte misterioznu damu koja je pored žive Jelene pratila meč u Monaku i privukla sve poglede (FOTO)

Budući da je snimak nastao proteklog vikenda, a Nole je već u nedelju doputovao u Banjaluku gde ga očekuju mečevi na Srpska openu ne sumnjamo da je uspešno pronašao svoju ženu, te da će mu i na ovom turniru ona biti najveća motivacija.

Komentari (0)

Loading