Moda

Beli sako koji vizuelno sužava, Darija Kisić pokazuje da je moguće: Da li ste spremni da iskopirate ovaj stajling? (FOTO)

Stajling Darije Kisić Tepavčević nimalo nije dosadan

Beli sako koji vizuelno sužava, Darija Kisić pokazuje da je moguće: Da li ste spremni da iskopirate ovaj stajling? (FOTO)

Iako je poznata po tome da izuzetno vodi računa o svom izgledu i u svakoj prilici je savršeno stilizovana, ministarka za brigu o porodici i demografiju ponovo je prijatno iznenadila naciju svojim pojavljivanjem, te je stajling Darije Kisić Tepavčević i ovog puta naišao na mnoštvo pohvalnih reči.

Poznata doktorka koja je u jeku koronavirusa postala najprepoznatljivije lice sa malih ekrana, iako je promenila resor u Vladi Srbije, ostala je dosledna svom stilu, poslovoj eleganciji, ali sa gotovo uvek nekim efektnim komadom interesantnog dezena i boje pred kojim je nemoguće ostati ravnodušan.

Pročitajte: Može i u 47. godini, Darija je dokaz! Ministarka Kisić obradovala naciju PRELEPIM VESTIMA! Dečko sija od sreće i ponosa (FOTO)

Najnovijim autfitom upravo nam je pokazala kako bi trebalo da izgleda i da se oblači žena na funkciji, a reč je o klasičnoj suknji midi dužine koju je ministarka uklopila uz crnu bluzu i atraktivni sako u beloj boji sa savršenim kontrastom, crnom bojom na reverima, dok su lakovane salonke samo pojačale dozu elegancije.

Stajling Darije Kisić, iako idealan za poslovne prilike ovog puta je pravi dokaz da u njenom slučaju nema mesta dosadi i po rečima modnih znalaca ukoliko ga iskopirate, zasigurno ćete privući poglede i komplimente.

 

Komentari (0)

Loading