Celebrity News

Crna duga kosa, tanke usne, mršava... Pogledajte kako je Darija Kisić izgledala u mladosti, nema šanse da biste je prepoznali (FOTO)

Fotografija iz mladosti Darije Kisić otkriva detalje iz prošlosti ministarke

Crna duga kosa, tanke usne, mršava... Pogledajte kako je Darija Kisić izgledala u mladosti, nema šanse da biste je prepoznali (FOTO)

Boško Karanović

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić neko je ko se ne može pohvaliti bezbrižnim i lagodnim životom. Kao devojčica, u toku rata, ostala je bez svog doma. Postala je izbeglica i gotovo dve godine ona i mlađi brat živeli su bez roditelja. Tu se, međutim, njena muka nije okončala. Kada je odlučila da prekine brak sa Tepavčevićem i nastavi dalje sama da odgaja svoju mezimicu Tinu, novi teret stručio se na pleća doktorke, koja je zahvaljujući svojoj snazi, istrajnosti i upornosti uspela sve prepreke, pa čak i tu vezanu za razvod, da preskoči. Danas važi za jaku ženu, cenjenu u svojoj struci, izuzetno poštovanu, a dok kolege pričaju o njenim profesionalnim dostignućima ima i onih koji ne mogu da zanemare raskošnu lepotu i harizmu popularne doktorke. Fotografija iz mladosti Darije Kisić možda najbolje svedoči tome da je reč o prirodnoj harizmi i lepoti, nadogađenoj iskustvom i sazrevanjem.

Pročitajte: Može i u 47. godini, Darija je dokaz! Ministarka Kisić obradovala naciju PRELEPIM VESTIMA! Dečko sija od sreće i ponosa (FOTO)

Instagram

 

Fotografija iz mladosti Darije Kisić oslikava divan period za lekarku, perod kada je čitava porodica posle dužeg vremena bila na okupu a ona na prekretnici koju profesiju da odabere. Tvrdi da ju je rat, ne uticaj majke pedijatra, naveo da se posveti medicini.

U tom preratnom periodu možda sam se pre identifikovala sa ocem koji je bio rukovodilac jednog od najuspešnijih preduzeća u tadašnjoj Jugoslaviji. Valjda mi se kao devojčici sviđao takav način života, dinamičan, putovanja... Mama je pedijatar. To je u tom periodu izgledalo dosadno. A onda u tom ratnom periodu, brat i ja u izbeglištvu, nismo bili sa roditeljima dve godine. Očigledno mi je nedostajala majka. Sve je to nekako dovelo do toga da upišem medicinu. Porodica se okupila baš pred moj prijemni, sećam se da je bila iznenađena. Rekla mi je u jednom momentu da nije sigurna da sam ja za medicinu. Ali dobro, kaže, ti šta god uzmeš da učiš, učićeš dobro. Evo ja sam u tim godinama kao ona tada i moja ćerka sada sprema prijemni za medicinu i ja sada nisam iznenađena. I nju sad da pitate da li je zbog majke, i ona će reći da nije - ispričala je duhovito za Republika.rs Darija.

Pročitajte: Kako izgledati vitkije i to odmah: Odelo Darije Kisić ima moć koja će svaku ženu učiniti zadovoljnijom FOTO

Privatna Arhiva

 

 

 

Komentari (0)

Loading