Moda

Odvažna i drugačija od svih: Nova kolekcija Kristine Bekvalac izazvala pometnju na društvenim mrežama

Danas je na svom Instagram profilu dizajnerka Kristina Bekvalac predstavila svoju novu modnu kolekciju "KLÍN"

Odvažna i drugačija od svih: Nova kolekcija Kristine Bekvalac izazvala pometnju na društvenim mrežama

Miloš Nadaždin

Potpuno drugačije od svega što je do sada radila, najmlađa sestra Bekvalac upustila se u avanturu sa jasnim ciljem - da njene kreacije ućine da žene koje ih nose imaju više samopouzdanja, da budu smelije i slobodnije. Kako je opisala prilikom predstavljanja jedinstvenog videa koji na jedinstven način prezentuje ovu modnu liniju, cilj joj je povezivanje sa onima koji prate njen rad, što se krije i iza samog simboličnog naziva.

- Jedna od najlepših spoznaja u životu bila je da je sve i da smo svi jedno. Ta nevidljiva konekcija koja nas sve spaja i prožima utkana je u svaki komad ove kolekcije. Saznanje da svi postojimo u beskonačnom jedinstvu, donosi izuzetan mir i osecaj ispunjenja. Svaki izraz ljubavi oslikava se ne samo na nas nego i na sve drugo što postoji. Ovo je moj izraz ljubavi i želje da se povežem sa svima vama. KLÍN na češkom jeziku znači KRUG.
Iza naziva kolekcije krije se neverovatna simbolika kruga, ujedno i ideja i inspiracija kolekcije Klin. Kao sto krug nema početak, kraj, uglove i stranice, tako i moja kolekcija teži celovitosti i jedinstvu. Inspirisana krugom kao savršenim oblikom, pronašla sam da savršenstvo modela leži u jednostavnosti kao najvišem nivou sofisticiranosti. Žena koja nosi modele oseća se moćno, nesputano, komforno i slobodno. Ona je povezana sa svojom ženstvenošću, sa svojom snagom, ona je svoja i zna svoju istinu - rekla je Kristina

Pročitajte: Luksuz i elegancija, da se vidi moć - Zavirite u dom Dragane Bekvalac, Natašine uspešne starije sestre (FOTO)

Komadi iz kolekcije Klin mogu se poručiti putem Instagrama i web sajta, a sudeći po prvim reakcijama, ovo je daleko najuspešniji projekat dizajnerke sa višegodišnjim radnim iskustvom u modi. 

Komentari (0)

Loading