Celebrity News

Bjelogrlić treba da časti, ćerka Mia ga obradovala NAJLEPŠIM VESTIMA i to na televiziji: Novi život pred čitavom porodicom (FOTO)

Odluka Mie Bjelogrlić je da krene dalje

Bjelogrlić treba da časti, ćerka Mia ga obradovala NAJLEPŠIM VESTIMA i to na televiziji: Novi život pred čitavom porodicom (FOTO)

Ćerka Dragana Bjelogrlića studira novinarstvo, ipak kako je nedavno pobrala sve pohvale za režiju kratkog serijala "Ona se budi" pomišljalo se da će u nekom momentu ona odustati od žurnalistike i krenuti očevim stopama. Odluka Mie Bjelogrlić, međutim, ostala je nepromenjena po pitanju karijere.

Pročitajte: Čizme koje malo koja žena ume da iznese, ali njoj odlično stoje: Mia Bjelogrlić objasnila kako se spaja nespojivo (FOTO)

Boško Karanović

 

Novinarstvo je Miina velika ljubav i tu planira da razvija karijeru, čemu svedoči i to što se zaposlila na televiziji. Naime, Mia je počela da radi kao reporter na TV N1 i čini se da se u toj ulozi odlično snašla. Uradila je prilog o zaštiti i povredi privatnosti, imala je i sagovornicu od koje je dobila iscrpne podatke, te su svi komentarisali da joj posao baš leži. 

Pročitajte: Mia mudro ćuti, ali ne i Aleksej! Bjelogrlić jasno stavio do znanja šta misli o sestrinom dečku Milanu Mariću (foto)

N1 TV screenshot

 

Budući da joj je otac bogat, uspešan i u neku ruku vrlo uticajan svi su oduševljeni njenom odlukom da u svojoj profesiji krene ispočetka, sa terena, bez veza i protekcije. Kuda će je ambicija, talenat i znanje odvesti ostaje da vidimo, a ono što se mnogi pitaju je da li je od momka, glumca Milana Marića, dobila podršku. 

Komentari (0)

Loading