Celebrity News

Kaća Grujić NAPUSTILA Gobelju, otišla iz stana: Ovo je njeno prvo saopštenje, evo sa kim je ćerkica (FOTO)

Truneja Katarine Grujić u Australiji odvojila ju je od porodice

Kaća Grujić NAPUSTILA Gobelju, otišla iz stana: Ovo je njeno prvo saopštenje, evo sa kim je ćerkica (FOTO)

Turneja Katarine Grujić u Australiji odvojila ju je od porodice. Zakazani nastupi na dalekom kontinentu su razlog zašto je prvi put od venčanja i otkako je postala majka morala da otputuje na neko vreme iz Beograda i razvdoji se od muža i ćerkice Katje.

Pročitajte: Ovo kod nas sigurno nema da se kupi! Ćerka Katarine Grujić obučena u unikatnu trenerku...pevačica i fudbaler ne žale pare (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Prelepa brineta je otputovala pre par dana, a namera joj je da pored Melburna poseti još 4 grada i fanovima priredi žurke za pamćenje.

Pročitajte: Novi dom Katarine Grujić i Marka Gobeljića oduzima dah: Pogled puca na ceo Beograd, pogledajte kako su opremili stan (FOTO)

 

 

Tek pred kraj naredne nedelje Kaća se vraća u domovinu, suprugu i ćerkici u naručje, u međuvremenu tamo se ludo provodi sa svojim timom. Obilazi spomenike kulture, butike skupocene brendirane garderobe, a posetila je i rezervat sa kengurima što je posebno privuklo pažnju njenih fanova. Fotografiju na kojoj hrani kengura i druži se sa njim ona je podelila sa pratiocima na Instagramu koji su pohvalili to što je hiljade kilometara pevačica prešla ne bi li se družila sa publikom. 

Pročitajte: Bivši dečko Katarine Grujić na korak od ženidbe: Zgodni stomatolog ljubi atraktivnu crnku, svi kažu da je ista pevačica FOTO

 

 

Komentari (0)

Loading