Moda

Sako Darije Kisić Tepavčević je boje u kojoj je nikad nismo videli: Komentari su SUROVI, da li biste se vi usudili da ga nosite? (FOTO)

Sako Darije Kisić ćete odmah poželeti u svom ormaru

Sako Darije Kisić Tepavčević je boje u kojoj je nikad nismo videli: Komentari su SUROVI, da li biste se vi usudili da ga nosite? (FOTO)

ATA Images

Ministarka za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja u vladi Srbije, Darija Kisić Tepavčević, svojom lepotom, stavovima i inteligencijom privlači veliku pažnju javnosti, a jednako su zapažene i njene odevne kombinacije.

Naime, ministarka je poznata po tome što godinama neguje uglađen i sofisticiran stil oblačenja, a naobičan sako Darije Kisić Tepavčević posebno se dopao pripadnicama lepšeg pola.

Pročitajte: Modni trik Darije Kisić ćete primeniti već danas - Evo kako kaputom sakriti višak kilograma (FOTO)

Ata Images

 

Na konferenciji "Zensko preduzetnistvo - presek stanja i mogucnosti za osnazivanje" Darija se pojavila skockana od glave do pete, a sako zelenkaste boje mnogima je zapao za oko. Ispod sakoa ministarka je obukla klasičnu, crnu majicu, a sve to uklopila je sa crnim pantalonama koje su istakle njenu savršenu liniju. 

- Žene su preduzetnice i u svojim kućama. Žene u Srbiji su prepoznale značaj edukacije i ja sam jako ponosna na činjenicu kada ističem da posebno u poslednjih nekoliko godina u značajnom procentu, poslednje dve godine čak 12 odsto više žena završi fakultete u odnosu na muškarce. Međutim, bez obzira na ove jako ohrabrujuće činjenice i dalje je veća stopa nezaposlenosti iako su i obrazovanije i brojnije - jasno je poručila. 

Pročitajte: Crna duga kosa, tanke usne, mršava... Pogledajte kako je Darija Kisić izgledala u mladosti, nema šanse da biste je prepoznali (FOTO)

Ata Images

 

Sako Darije Kisić Tepavčević oduševio je pripadnice lepšeg pola koje su ovaj komad garderobe odmah poželele u svom ormaru. Komplimenti na račun Darijinog izgleda ni ovoga puta nisu izostali, kao ni široki osmeh koji je zaštitni znak Kisićeve.

Komentari (0)

Loading