Moda

Veliki modni okršaj na reviji Igora Todorovića: Sve moćne žene su došle u belom, koja se najbolje obukla? (FOTO)

Haljina Tamare Vučić san je snova

Veliki modni okršaj na reviji Igora Todorovića: Sve moćne žene su došle u belom, koja se najbolje obukla? (FOTO)

Boško Karanović

Nešto što je zaista iz više razloga ostalo upečatljivo na reviji Igora Todorovića, juče održanoj u Beogradu, je haljina Tamare Vučić. I druge dame neobično lepo su bile odevene, ipak prva dama uspela je da se izdvoji i sve zaseni. 

Pročitajte: Nikad veći modni okršaj: Tamara Vučić i španska kraljica Leticija jedna pored druge, ko se bolje obukao? Pogledajte fotografije iz Zagreba

Boško Karanović

 

 

Supruga predsednika Aleksandra Vučića na ovaj poseban događaj, na kojem je Todorović predstavio novu kolekciju BELLA i u fokus stavio belu boju, ponela je čipkanu haljinu, koja bi da je samo malo duža mogla da podseti na venčanicu.

Pročitajte: Gibanicu Tamare Vučić ćete obožavati: Preukusna je, a sprema se za manje od deset minuta (FOTO)

Boško Karanović

 

 

Uski model istakao je Tamarinu manekensku građu, a crvenim sandalama na nogama i istom bojom laka na rukama prva dama uspela je belinu da razbije i definitivno pobedi na takmičenju za najlepše odevenu na reviji, koje se intimno odvija u krugu ljubitelja mode.

Pročitajte: Crveni karmin i čipka: Tamara Vučić nikada nije izgledala ovako, pogledajte fotografiju koja je u sekundi obišla sve društvene mreže

Boško Karanović

 

 

U trci za onu koja je napravila najbolji modni odabir, po mišljenju onih koji su imali priliku reviju da isprate, bila je i bivša ministarka Zorana Mihajlović. Ona se malo oglušila o zahtevani dress code, te je ponela crnu suknju sa belim sakoom, ali svi su se složili da joj odlično stoji.

Pročitajte: TRPELA SAM NASILJE: Bivša ministarka Zorana Mihajlović progovorila i rasplakala sve, ovo je doživljavala, a NIKO NIJE ZNAO

Boško Karanović

 

 

Glumica Vjera Mujović odenula je belo odelo sašiveno od sličnog materijala kao i haljina Tamare Vučić, bar je tako delovalo a tome bi proslavljeni kreator koji je sve ove dame okupio na jednom mestu zasigurno nešto više umeo da kaže i pojasni razliku i sličnost.

Pročitajte: OSUŠILA SE Zorana MIhajlović: Otkad nije ministarka smršala 15 kilograma! Pogledajte kako danas izgleda, nećete je prepoznati (FOTO)

Miomir Milić

 

Inspiraciju za novu reviju on je pronašao u hrabroj životnoj priči Svetlane Slapak koja pati od problema sa albinizmom i slabovidošću od 98%.

- Njena istrajnost da uči, radi na sebi, samostalno koračajući kroz život u civilizaciji vizulenog, ponukala nas je da prekocimo barijere pojavnog i osvojimo suštinske ciljeve univerzalinih vrednosti. Privilegovani da je prihvatila da nam bude zaštitno lice i zahvaljujući projektu BEMODEL kroz koji prolazi želimo da pošaljemo univerzalnu poruku da je najveća vrednost biti čovek , pokazati ljubav, poštovanje, pristojnost i svest da smo svi vredni podjednako i da svima pripada lepota - naveo je Igor na svom zvaničnom portalu, a ponosan je što su sve ove dame značajne za društveni i kulturni apsekt naše zemlje baš njemu svih prethodnih godina poklonile poverenje i dozvolile mu da ih odeva.

Pročitajte: Ovo je sin Zorane Mihajlović: Ambiciozan je, prati politiku i brižljivo čuva svoju privatnost FOTO

Boško Karanović

 

 

Jedna od onih koje su davno poklonile poverenje Igoru je i supruga Aleksandra Vulina, Nataša Vulin. Ona se na reviju takođe pojavila u čipkanom odelu, a najviše pažnje privukla je njena majica na jedno rame i vrtoglavo visoke bele potpetice.

Pročitajte: Tragedija u porodici Vjere Mujović! Glumica skrhana bolom poručila: Sretni ti zvezdani puti, sad si među zvezdama (FOTO)

Boško Karanović

 

 

Dizajnerka Suzana Perić pojavila se na predstavljanju BELLA kolekcije i tako podržala kolegu, međutim nije ispoštovala u potpunosti dress code. Iako je rečeno da je potrebno da bude ALL WHITE ona je ispod belog oversize sakoa obukla crnu vrlo dekoltiranu haljinu.

 

Komentari (0)

Loading