Celebrity News

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine SIJA kao nikada: Ovako lepu prirodnu jelku nikad niste videli, praznična dekoracija iz snova (FOTO)

Tamara Dragičević i Petar Benčina sa decom uživaju u novogodišnjoj čaroliji

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine SIJA kao nikada: Ovako lepu prirodnu jelku nikad niste videli, praznična dekoracija iz snova (FOTO)

Praznici nam stižu i sa sobom donose posebnu, idiličnu atmosferu, a i hladni dani imaju svojih čari pa tako toplina doma drži svaku porodicu na okupu. Da se baš kao i sav normalan svet, malim, ali ključnim stvarima raduju Tamara Dragičević i Petar Benčina možemo se uveriti putem društvenih mreža na kojima oni neretko objavljuju trenutke iz porodičnog kutka.

U svojoj oazi mira glumački par uz puno ljubavi i posvećenosti odgaja Stašu i Lazara, a delić predivne porodične atmosfere, preneli su nam i otkrili pravu novogodišnju čaroliju koja vlada u njihovom domu.

Pročitajte: Kao sa razglednice - Porodičnu fotografiju glumice Tamare Dragičević poželećete da pogledate opet!

Instagram

 

Ukrašena jelka i lampice koje stvaraju posebnu magiju jedno su od glavnih obeležja novogodišnjih praznika, te su neizostavni deo u svakom domu , a Tamara Dragičević i Petar Benčina zaista su se potrudili da svoje naslednike razvesele, te su odlučili da taj deo prepuste upravo njima.

Pročitajte: Slavlje u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine: Dok je saopštavala vesti, Tamara se jedva suzdržala da ne zaplače, svi čestitaju (FOTO)

Instagram

 

Sa koliko radosti i ushićenja preslatki mališani ukrašavaju jelku, svedoče fotografije koje je glumica podelila na Instagramu.

Pročitajte: Staša Benčina nema ni šest godina, a OVO je priredila roditeljima - Petar i Tamara ne mogu da dođu sebi od šoka (FOTO)

Instagram

 

Komentari oduševljenih pratilaca ne prestaju da se nižu i svi se slažu da će novogodišnja dekoracija u njihovom domu zasigurno biti bajkovita i možda najlepša do sada, a kako i ne bi kad se Staša i Lazar toliko raduju i trude oko svakog detalja.

Pročitajte: Šta rade Tamara Dragičević i Petar Benčina kada deca konačno zaspe? (FOTO)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading