Moda

Haljina Tamare Vučić je savršena za leto: Boja očarava, materijal lagan i lepršav, a evo gde je možete kupiti po manjoj ceni (FOTO)

Haljina Tamare Vučić očarala

Haljina Tamare Vučić je savršena za leto: Boja očarava, materijal lagan i lepršav, a evo gde je možete kupiti po manjoj ceni (FOTO)

Prva dama Srbije, Tamara Vučić, ponovo je zablistala, kada se u Nišu pojavila na Forumu mladih naučnika. Haljina Tamare Vučić za ovu priliku svakako je bila prikladna, ali su se mnogi modni znalci zapitali: da li je ovo pravi modni odabir za prvu damu?

Naime, haljina Tamare Vučić, popularnog je A kroja, koji je rezervisan za dame, koje modnim izborom žele da sakriju određene nedostatke. Iako savršene linije i bez potrebe da svoj izgled koriguje modnim odabirom, prva dama blistala je u haljini koralne boje, a ono što je bio pun pogodak su modni detalji, koji su čitavu kombinaciju podigli na viši nivo.

Pročitajte: Modni izbor Tamare Vučić za malo novca možete iskopirati - Ovu haljinu prve dame poželećete odmah u svom ormaru, dobra za sve prilike

 

 

Ovoga puta, jednostavnu koralnu haljinu, prva dama razbila je cipelama i torbom bele boje, koje su modno savršeno ispratile ovu priču. 

Posebnu pažnju izazvale su cipele u popularnom "old money" stilu, koje bi savršeno ispratile i nešto ležerniju odevnu kombinaciju.

Inače, haljinu sličnu ovoj možete pronaći u Zari i ne košta više od 5000 dinara.

Komentari (1)

Loading