Moda

Stigle fotografije sa letovanja: Kristina Mitrović i njen dečko milijarder uskladili outfite, svi gledaju šta im je ovo na nogama

Modno usklađeni Kristina Mitrović i Ilija Riskin

Stigle fotografije sa letovanja: Kristina Mitrović i njen dečko milijarder uskladili outfite, svi gledaju šta im je ovo na nogama

Kristina Mitrović i Ilija Riskin uživaju na romantičnom putovanju. Nakon kratkotrajnog prekida romanse, ćerka Željka Mitrovića i najmlađi ukrajinski milijarder obnovili su vezu i čini se da su zaljubljeniji nego ikada.

Na letovanju, na kome uživaju već nekoliko nedelja, modno usklađeni Kristina Mitrović i Ilija Riskin privlače veliku pažnju. Lepotica koja prati trendove, izgleda pažljivo bira i usklađuje svoj outfit sa outfitom svog voljenog.

Pročitajte: Ćerka Željka MItrovića PONOVO ZALJUBLJENA! MIlijarder je I SVI GA ZNATE - Pogledajte prvu zajedničku fotografiju

 

Instagram

 

Na poslednjoj fotografiji koju su objavili, njih dvoje odabrali su nude tonove, dok su na nogama poneli obuću kamel nijanse. 

Kristina Mitrović ponela je papuče i torbu basnoslovno skupog brenda "Hermes", a romantična haljina koju je nosila očarala je mnoge.

 

Instagram

 

Pročitajte: Srce ne bira - Ćerka Željka Mitrovića uslikana sa milijarderom Ilijom, evo kako je došlo do POMIRENJA (FOTO)

Kombinaciju je u neutralnim tonovima ispratio i Ilija Riskin, a modno usklađeni par pobrao je brojne komplimente ispod pomenute objave.

 

Komentari (0)

Loading