Celebrity News

Srce ne bira: Ćerka Željka Mitrovića uslikana sa milijarderom Ilijom, evo kako je došlo do POMIRENJA (FOTO)

Pomirenje Kristine Mitrović i Ilije tema je o kojoj se dosta nagađa

Srce ne bira: Ćerka Željka Mitrovića uslikana sa milijarderom Ilijom, evo kako je došlo do POMIRENJA (FOTO)

Da su ćerka i nekadašnji zet Željka Mitrovića na korak do svadbenog veselja i da su jedno u drugom pronašli sve ono što su oduvek želeli svi su smatrali na osnovu objava koje su sa svojim pratiocima delili na društvenim mrežama. Romantični momenti, luksuzna putovanja, skupoceni pokloni, neizmerna ljubav i pažnja nešto je što smo svakodnevno gledali na Kristininom i Ilijinom profilu, međutim raskid je usledio u prvim danima januara ove godine što su oni i potvrdili obrisavši sve zajedničke fotografije i objavivši interesantne objave, o čemu smo već pisali. Naizgled idilična veza doživela je iznenadni krah i sve čemu smo do tada svedočili palo je u vodu. Budući da su postali jedan od interesantnijih parova u medijima, i nakon razlaza svaki korak Mitrovićeve naslednice i naslednika ukrajinskog milijardera se prati, te su tako njihove najnovije objave na društvenim mrežama ponovo u prvom planu i svi se pitaju da li je usledilo pomirenje Kristine Mitrović i Ilije koji se već nekoliko dana nalaze na istom mestu, luksuznoj destinaciji odakle revnosno pratioce obaveštavaju o svojim aktivnostima.

Pročitajte: Žestoka psovka na pomen njegovog imena - Željko Mitrović pred svima otkrio šta zaista misli o bivšem zetu Iliji, Kristina u suzama

Instagram

 

Iako nijedna njihova zajednička fotografija na društvenim mrežama još uvek nije osvanula, brojnim pratiocima bilo je dovoljno što se oboje nalaze u Dubaiju da naslute kako je možda došlo do njihovog susreta, eventualnog razgovora i možda prilike da svojoj ljubavi daju još jednu šansu.

Pročitajte: Dok Kristina Mitrović u Londonu slavi rođendan, evo kakvu poruku je danas poslao njen bivši verenik milijarder - Ovo će joj teško pasti

Instagram

 

Kako će se odvijati njihova priča i da li je "palo" pomirenje Kristine Mitrović i Ilije ostaje nam da vidimo, a ako je do toga došlo kako mnogi pretpostavljaju, zasigurno će se nekadašnji partneri pohvaliti na Instagramu što su neprestano i činili dok su uživali u bajkovitoj vezi.

Komentari (0)

Loading