Celebrity News

Ćerka Željka MItrovića PONOVO ZALJUBLJENA! MIlijarder je I SVI GA ZNATE: Pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Ćerka Željka Mitrovića zaljubljenija je nego ikad

Ćerka Željka MItrovića PONOVO ZALJUBLJENA! MIlijarder je I SVI GA ZNATE: Pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Ćerka Željka Mitrovića, atraktivna Kristina već duže vreme privlači izuzetnu pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama. Život na visokoj nozi, luksuzne destinacije koje često posećuje, skupocena garderoba, a najviše ljubavni život često su tema kako na društvenim mrežama tako i u medijima, a jedna od komentarisanijih stavki bila je njena veza sa prebogatim Ilijom, naslednikom ukrajinskog milijardera kao i njihov raskid do kojeg je došlo sa prvim danima 2023. godine.

Ljubav je u najmanju ruku cvetala, objave zaljubljenog para tome su gotovo svakodnevno svedočile i svi su bili mišljenja da će se čuti svadbena zvona, međutim kao grom iz vedra neba oni su se oglasili na društvenim mrežama i stavili svima do znanja da više nisu u ljubavi, a zatim pobrisali sve zajedničke fotografije čime je javnost bila iznenađena. Koga ljubi Kristina Mitrović, ćerka televizijskog maga od januara pa sve do danas bilo je jedno od glavnih pitanja, a najnovijom fotografijom na Instagramu na isto smo dobili odgovor.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića nosi torbu od koje nam nije dobro! I da možete da je platite, da li biste je nosili? (FOTO)

Instagram

 

Naime, da su pronašli zajednički jezik i ponovo uplovili u mirnu luku nakon nekoliko meseci razdvojenosti potvrdio nam je upravo Ilija zajedničkom fotkom i romantičnim gestom, bazenom ispunjenim laticama ruža i jasnom porukom "Volim te".

Pročitajte: Veza ćerke Željka Mitrovića i NAŠEG POZNATOG PEVAČA više nije tajna - Pogledajte koliko je lepši od milionera Ilije i fotku poljupca

Instagram

 

Iako je ćerka Željka Mitrovića na ovakve poteze navikla budući da su je tokom veze sa mladim biznismenom na dnevnom nivou čekala spektakularna iznenađenja, ne sumnjamo da ju je ovog puta ostavio bez daha, a oduševljeni su bili i njihovi pratioci na Instagramu.

Komentari (0)

Loading