Moda

MODNI OKRŠAJ! 30 godina razlike, a nose istu haljinu: Kojoj bolje stoji, Lidiji Vukićević ili Katarini Grujić? (FOTO)

Modni okršaj Katarine Grujić i Lidije Vukićević uzburkao mreže

MODNI OKRŠAJ! 30 godina razlike, a nose istu haljinu: Kojoj bolje stoji, Lidiji Vukićević ili Katarini Grujić? (FOTO)

Modni okršaj Katarine Grujić i Lidije Vukićevi uzburkao mreže. Naime, iako je između Lidije i Kaće razlika u godinama čak tri decenije, njih dve pozirale su na plaži u istom, veoma izazovnom komadu odeće, zbog čega je na mrežama odmah krenula polemika o tome - kojoj bolje stoji pletena haljina.

Reč je naime o veoma izazovnoj pletenoj haljini za plažu, koja savršeno ističe figuru i veoma je atraktivan odevni komad "za preko kupaćeg", koji će učiniti da na plaži izgledate moderno, ali i veoma izazovno.

 

 

Pročitajte: Ovo kod nas sigurno nema da se kupi! Ćerka Katarine Grujić obučena u unikatnu trenerku...pevačica i fudbaler ne žale pare (FOTO)

Katarina Grujić objavila je fotografiju u pomenutoj haljini, a broj lajkova i komentara vrtoglavo se nizao. Haljina je savršeno istakla njenu vitku liniju, te je Kaća pobrala brojne komplimente na račun svog izgleda.

Instagram

 

Međutim, nedelju dana ranije, u istoj haljini, pozirala je čak tri decenije starija, ali ništa manje atraktivna, dama, glumica Lidija Vukićević, koja u sedmoj deceniji savršeno nosi ovaj izazovni modni komad.

 

 

Modni okršaj Katarine Grujić i Lidije Vukićević pokrenuo je niz komentara, a mnogi su iskazali ogromno divljenje prema Lidiji, koja za Kaćom, uprkos godinama, nimalo ne zaostaje u besprekornom izgledu.

Pročitajte: JEDINA fotografija sa venčanja Lidije Vukićević i Mitra Mrkele - Mlada blista u venčanici sa ogromnim velom, njega nećete prepoznati (FOTO)

Kako vam se dopada haljina, koja je po svemu sudeći letnji must have i kojoj od dve lepotice bolje pristaje?

 

Komentari (1)

Loading
La baba

13:09 06.08.2023

Bolje stoji Katarini Grujić. Kod Lidije izgleda nekako neumereno, možda čak i jeftino!