Moda

Jedan šešir, dve žene! Modni okršaj Slobode Mićalović i Nine Badrić, kojoj bolje stoji ova letnja kombinacija? (FOTO)

Sloboda Mićalović i Nina Badrić gaje sličan modni stil

Jedan šešir, dve žene! Modni okršaj Slobode Mićalović i Nine Badrić, kojoj bolje stoji ova letnja kombinacija? (FOTO)

Nije tajna da su Sloboda Mićalović i Nina Badrić poznanice i to vrlo dobre.

Kada god se sretnu lepo se ispričaju, jedna drugoj udele čestitke za profesionalna dostignuća, a padne i pokoji kompliment za izgled i modni stil.

Pročitajte: Haljina Slobode Mićalović savršeno ističe kukove i sakriva višak: Kako ovog leta biti dama za malo novca, ovo je trik (FOTO)

Ako se pogledaju svi dosadašnji editorijali može se zaključiti da pevačica u glumica imaju sličan ukus za odevanje.

Instagram printscreen

 

Uglavnom su to svečane haljine za večernje događaje, dok za svakodnevnicu one biraju smerne i diskretne komade koji ne privlače mnogo pažnje.

Instagram

 

Interesantno je da čak i kada je reč o plažnjom programu one iste modele preferiraju. 

Pročitajte: Tužna Sloboda Mićalović se SLOMILA i priznala šta joj se dešava u domu: Ja ionako više NIKOG NEMAM, spavam u hotelu

I jedna i druga nedavno su se uslikale sa gotovo identičnim asesoarom i fotografije objavile na Instagramu što je izazvalo veliku pažnju javnosti širom Balkana.

Instagram

 

 

I Sloboda Mićalović i Nina Badrić fotografisale su se sa pleteni šeširom na glavi, što nije uobičajen asesoar. 

Veliki broj dama ih ne voli, jednostavno im ne stoji, međutim glumica i pevačica se mogu pohvaliti da im ovaj letnji detalj baš paše.

Pročitajte: LJUBAV Nine Badrić je OVAJ POZNATI I ZGODNI GLUMAC: Došlo je vreme i za njenu sreću, objavila i prvu zajedničku fotografiju

Sa osmehom na licu one uživaju u letu, malo rade, malo odmaraju a sada je red za odmor što obe koriste za odlazak na more.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Nensi

13:00 23.07.2023

Nisu ni slicne. Nina je prelepa, Sloboda je ok. Lepsa joj je mladja sestra 10puta, modernija, prirodnija i zanimljivija. Od Slobode ima mnogo vecih dama, lepsih, atraktivnijih. Nije slicna ni sa Minikom Beluci kao sto su lupetali ranije. Marketing💖🐬