Moda

Modni trik Ane Ivanović! Kako da stari komad garderobe ukombinujete da izgleda potpuno novo: Uštedećete ozbiljan novac (FOTO)

Modni stil Ane Ivanović upečatljiv je

Modni trik Ane Ivanović! Kako da stari komad garderobe ukombinujete da izgleda potpuno novo: Uštedećete ozbiljan novac (FOTO)

Modni stil Ane Ivanović neretko je tema domaćih portala a sve jer bivša teniserka nepogrešivo uklapa boje i stilove i uvek i u svakoj situaciji izgleda fantastično.

Gotovo svakodnevno vlasnica beauty brenda na Instagramu objavljuje svoje modne izbore, čime donekle predstavlja dobar primer svim damama.

Pročitajte: Haljina Ane Ivanović idealna za vrele noći u avgustu, pronašli smo gde je možete kupiti za manje od 5000 dinara (FOTO)

Veliki broj žena prati to što bivša sportistkinja radi, a nije tajna da i njena mama, snaja pa i svekrva, od nje povremeno traže savete.

Instagram

 

Modni stil Ane Ivanović za svaku je pohvalu, retko kada supruga Bastijana Švajnštajgera greši, a čini se da je nedavnim potezom pobrala simpatije i onih koji nisu uvek bili na njenoj strani.

Naime, Ivanovićeva je top i suknju cvetnog dezena rasparila, pa ih spojila sa drugim komadima što je oduševilo njene pratioce.

Instagram

 

Svi su komentarisali koliko je zapravo nekada najbolja teniserka sveta prizemna, skromna i normalna, a naposletku i da ima smisla za uparivanje različitih komada, što ne zahteva veliki budžet.

Pročitajte:Stajling Ane Ivanović na meti komentara! Odelo joj savršeno stoji, ali svi joj gledaju u noge i obuću (FOTO)

Po Aninom predlogu svaka dama može od svega par stvarčica, uklapajući ih na različiye načine, da uvek izgleda novo i drugačije.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading