Moda

Haljina Ane Ivanović idealna za vrele noći u avgustu, pronašli smo gde je možete kupiti za manje od 5000 dinara (FOTO)

Haljina Ane Ivanović za romantičnu večeru na pesku će vas oduševiti

Haljina Ane Ivanović idealna za vrele noći u avgustu, pronašli smo gde je možete kupiti za manje od 5000 dinara (FOTO)

U fokusu medija ovoga jutra je prekrasna haljina Ane Ivanović kojoj malo koja dama u toku ovih tropskih letnjih dana može da odoli.

Pročitajte: Stajling Ane Ivanović na meti komentara! Odelo joj savršeno stoji, ali svi joj gledaju u noge i obuću (FOTO)

Bivša teniserka poznata po svom instančanom ukusu, a opet skromnijem budžetu koji je spremna da izdvoji za garderobu namenjenu svakodnevnici i dnevnim izlascima, uslikala se na plaži pa pohvalila cvetnom kombinacijom.

 

Instagram

 

Haljina Ane Ivanović ne samo da nekadašnoj  prvakinji u tenisu stoji kao salivena, već je prijatnog prirodnog materijala koji joj omogućava da neometano uživa u svojoj romantičnoj večeri sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, kako je u svom postu na Instagramu i naglasila.

Pročitajte: Bastijan se vratio STAROJ LJUBAVI i Ana tu više ne može ništa! Pogledajte fotke iz Minhena koje ubrzano obilaze svet

- Spremna za romantičnu večeru na plaži. Ne mogu da zamislim bolju lokaciju. Koliko sam samo zahvalna - napisala je Ivanovićeva koja ne krije da voli skupocene komade u vidu cipela i asesoara ali što se odeće tiče može se pohvaliti skromnošću.

Retko kada ona za garderobu izdvaja više od onoga što smatra da zaista vredi i nema problem da ponese komad iz high street radnji.

 

printscreen

 

 

Bela haljina asimetričnog kroja, sa bretelama, nežno posuta crveno-narandžastim cvetovima jednostavno je savršena za letnje večeri.

Pročitajte: Bajkovito malo sutra! Detalj iz spavaće sobe Ane i Bastijana ZGROZIO SVE, pogledajte kakva je ona zaista domaćica (FOTO)

Sličnu haljinu Aninoj pronašli smo u Zari za manje od 5000 dinara. 

printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading