Celebrity News

Ljilja Blagojević sa jednim koferom u ruci NAPUSTILA Sinišu Kovačevića nakon 40 godina braka! Ovo je njeno prvo oglašavanje (FOTO)

Razlaz Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića dogodio se neočekivano

Ljilja Blagojević sa jednim koferom u ruci NAPUSTILA Sinišu Kovačevića nakon 40 godina braka! Ovo je njeno prvo oglašavanje (FOTO)

Ata Images

Poznato je da su Ljilja Blagojević i Siniša Kovačević dva sveta. Nisu to bili u mladosti, ipak s godinama dosta toga se u njihovim željama i snovima promenilo, a usled brojnih izazova korigovali su se i oni sami, senzibilitetom pa i karakterno. Nisu to više ono dvoje koji su se pre 40-ak godina upoznali i stremili nekoj svetlijoj budućnosti. Zbog svega navedenog razlaz Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačević bio je neminovnost. O ovome je za Story svojevremeno govorila.

Pročitajte: Ostali smo bez još jedne dive na glumačkoj sceni! Kolege iz Narodnog objavile vesti, ispraćaju omiljenu Ljiljanu Blagojević u penziju

Jelena Jovanov

 

Naime, scenarista i reditelj mirniji je povučen tip, koji najveći deo godine voli da je u vikendici nadomak prestonice. Tamo je prepušten svojim mislima, tamo stvara i mašta, dok je Ljilja praktična. Sve to o čemu Siniša sanja ona voli da oseti na svojoj koži, omiriše i okusi stoga dosta putuje širom Evrope i sveta. Budući da joj suprug u tom smislu nije društvo, ona u obilaske odlazi sa drugaricama zbog čega je vrlo često rastavljena od njega, a isti povod za rastanak dogodio se i nedavno.

Pročitajte: Ni ona nije odolela poroku: Ljiljana Blagojević otputovala bez muža pa se opustila više nego obično, evo zbog čega je svi ogovaraju (FOTO)

 

 

Pre par dana Ljiljana je otputovala u Norvešku, potom i u Crnu Goru a po komentarima koje deli sa pratiocima na "Instagramu" nema nameru bar još neko vreme da se vrati. S obzirom na to da je u Beogradu sneg niko joj to ni ne preporučuje, ponajmanje suprug, koji je kao jedini muškarac u porodici nije brižan samo prema njoj, već i prema ćerki Kalini i unukama Aniki i Mioni.

Pročitajte: Jedine sačuvane HIT fotke najsrećnijeg dana: Ljiljana Blagojević blista u raskošnoj venčanici, Siniša Kovačević ima dugu kosu do pola leđa!

 

 

Razlaz Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića događa se vro često i zbog njihovih mezimica. Gumica voli da vreme provodi sa ćerkom i unukama koje u gradu imaju obaveze, vrtiće, škole,  te ne mogu njoj i deda Siniši stalno da dolaze u posetu. Kada god se uželi svojih princeza ona spakuje kofer, dva i doputuje u Beograd, gde je u zadnje vreme dosta i na projektima angažovana. Ovih dana ljubitelji sitkoma i komedije gledaju je u seriji "Lako je Raletu".

Komentari (0)

Loading