Moda

Do sada smo je viđali u poslovnim varijantama, a evo kako Jelena Đoković izgleda na ulici kada je niko ne gleda (FOTO)

Modni stil Jelene Đoković tema je o kojoj se verovatno najviše govorilo proteklih godina

Do sada smo je viđali u poslovnim varijantama, a evo kako Jelena Đoković izgleda na ulici kada je niko ne gleda (FOTO)

Ata Images

Za kakav god autfit supruga Novaka Đokovića da se odluči naićiće na odobravanja i osporavanja. S godinama se ona navikla na raznovrsnost komentara, te više ni ne mari za mišljenja takozvanih stručnjaka niti zlonamernog dela javnosti. Svi ti modni komentatori, bili dobronamerni ili ne u jednom su složni a to je da je modni stil Jelene Đoković prilagođen isključivo njenom senzibilitetu.

Pročitajte: Nova frizura Jelene Đoković sa US Opena oduševila ceo svet - Možete je iskopirati za DVA MINUTA i bez frizera, evo kako (FOTO)

Jelenina izdanja iz lože sa teniskih takmičenja najbolje svedoče tome. U poslednje vreme ona tu ostavlja dosta lep utisak.

Elegatno-poslovne kombinacije poput bež kombinezona na crne pruge sa puf rukavima, svetlo žute haljine sa spuštenim ramenima i širokim džepovima na kukovima vrlo su lepo prihvaćene kod publike, a budući da su takvi i slični stajlinzi nešto u čemu se Jelan oseća najkomotnije, nastavlja u tom maniru.

Instagram

 

Povremeno Novakova izabranica, majka dvoje mališana i predsednica Fondacije Novak Đoković ume da iskoči iz zone komfora i ponese recimo haljinu od streča oslikanu trešnjama, kao što je učinila na manifestaciji povodom dočeka srebrnih košarkaša, zlatnih basketaša i njenog supruga ispred skupštine.

Instagram

 

 

Takvih izdanja je u poslednje sve manje, ali čini se da je sportskih autfita u Jeleninom garderoberu sve više.

Ona se nedavno pohvalila novom serijom majica, dukseva i suknji koje je Novakava fondacija izbacila u promet zbog prikupljanja sredstava za ispomoć. 

Pročitajte: Haljina Jelene Đoković od juče zaludela ceo US open, evo gde je možete kupiti za samo 2390 dinara (FOTO)

Zarad promocije lično je pozirala u svakoj od kombinacija i najavila on line prodaju.

Instagram

 

Modni stil Jelene Đoković potpuno je drugačiji od onoga u čemu su je od jutros fanovi mogli videti, ali niko od nijh nije mogao da ospori da joj kratke suknje i sportske majice i duksevi odlično stoje, dok su je mnogi savetovali da razmisli o tome se da češće tako u javnosti oblači.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading