Moda

Svi se pitaju šta se to dogodilo Čedi Jovanoviću: Nijednog političara u ovakvom izdanju do sada nismo videli (FOTO)

Stajling Čede Jovanovića glavna je tema za komentarisanje

Svi se pitaju šta se to dogodilo Čedi Jovanoviću: Nijednog političara u ovakvom izdanju do sada nismo videli (FOTO)

Ata Images

Iznenadićete se kad vidite stajling Čede Jovanovića.

Otkako se na političkoj i uopšte javnoj sceni Srbije pojavio, Čedomir Jovanović ne prestaje da intrigira široke narodne mase, a nepobitna je činjenica da i dalje važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, iako je već dugi niz godina u skladnom braku sa suprugom Jelenom.

Ata Images

 

 

Stav i veština govora nešto je po čemu se izdvaja, a muževnost i odličan stas ne napustaju ga godinama, pa su mnogi složni u mišljenju da šta god na sebe obuče, njemu odlično pristaje.

Iako političar nikada nije bio preterano u fokusu kada su modni odabiri u pitanju, uglavnom je za javne nastupe birao svedena odela kojima nikada nije hteo posebno da se ističe, najnoviji stajling Čede Jovanovića koji je putem "Instagrama" prezentovao, nije mogao proći nezapaženo, pa je danima jedna od najkomentarisanijih tema.

Pročitajte: Najlepše vesti upravo stigle iz doma Čedomira Jovanovića! Supruga Jelena ga je učinila najsrećnijim čovekom na svetu (FOTO)

Naime, na pomenutoj društvenoj mreži na kojoj je inače u poslednje vreme veoma aktivan, objavio je fotku i to u izdanju u kakvom do sada nismo imali prilike da ga vidimo.

Instagram

 

 

U teksas jakni sa motivima junaka iz crtanih filmova fotografisao se političar i napravio pravu pometnju na društvenim mrežama, a to je po svemu sudeći učinio na nagovor svoje dece čemu svedoči njegov izraz lica i haštagovi koje je stavio u opisu fotke.

Pored toga što se i sam zabavio, političar je nasmejao i brojne pratioce ovim postom, a za izgled i upečatljiv stajling Čede Jovanovića on je prikupio brojne lajkove i interesantne komentare.

 

Komentari (0)

Loading