Celebrity News

Sin Marije Veljković iz prvog braka KONAČNO uslikan: Pustio je plavu kosu do leđa i postao glumac! Upoznajte Đurađa Milovanovića (FOTO)

Sin Marije Veljković postao je glumac

Sin Marije Veljković iz prvog braka KONAČNO uslikan: Pustio je plavu kosu do leđa i postao glumac! Upoznajte Đurađa Milovanovića (FOTO)

Đurađ Milovanović, sin Marije Veljković počeo je da glumi u serijama i filovima na sopstvenu inicijativu.

Ponosna mama njegovu odluku podržala je, zapravo pomogla mu da se oproba u napornim snimanjima i potajno se ponadala da će ga težina posla odvući na drugu stranu.

Na njenu žalost, to se nije dogodilo.

Pročitajte: Marija Veljković izašla u grad sa rasparenim papučama- Imate li hrabrosti da ponesete ovaj trend? (FOTO)

Sin Marije Veljković iz prvog braka sa Nebojšom Milovanovićem odlučan je da jednoga dana postane veliki glumac a ko mu je bio i ostao uzor jasno je stavio do znanja kada se nedavno slikao ispred grafita Bate Živojinovića.

Ata Images

 

Ponosna mama u opisu slike napisala je: ”Posle probe u pozorištu…”a svi koji dobro poznaju prestonička pozorišta shvatili su da je reč o Ateljeu 212.

Instagram

 

Na kom to projektu mali Durađ radi niko još ne zna, doznaće se na premijeri.

Sve je još uvek obavijeno velom tajne, a dugo se tajilo i da je sin Marije Veljković promenio imidž. 

Pročitajte: Zavirite u kuhinju Marije Veljković i Rastka Jankovića- Ovde se pripremaju obroci puni ljubavi, ali jedan detalj BAŠ ZABRINJAVA (FOTO)

On je pustio kosu, tako da mu je druženje sa drugim umetnicima i te kako uticalo na imidž.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Ema

00:10 12.09.2023

Dosadan, antipatičan i smešan, kao i majka. Koga bre briga za tamo nečiju decu sem najbližih. Jezivi su svi koji eksponiraju decu.

Noel

09:14 12.09.2023

Koga uopšte zanimaju njena deca, pišete samo sa bi pisali. Da ima nešto u glavi i karakteru ne bi ih ni eksponirala. Luj**