Celebrity News

Još jedna BEBA! Prelepa fotografija iz doma Marije Veljković i Rastka Jankovića, svi šalju najlepše želje blagoslovenoj mami (FOTO)

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića dobila je novu formu

Još jedna BEBA! Prelepa fotografija iz doma Marije Veljković i Rastka Jankovića, svi šalju najlepše želje blagoslovenoj mami (FOTO)

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića pravo je osveženje na javnoj sceni. Voditeljka i glumac pre dve godine počeli su da se zabavljaju a prvi put viđeni su zajedno u Grčkoj. Od toga trena oni su nerazdvojni, Rastko je osvojio srce Marijinih naslednika Rose, Đurađa i Neve, a nije tajna da emotivni partneri planiraju i život pod istim krovom.

Pročitajte: Vreme je za NOVI POČETAK: Marija Veljković okrenula novi list, Rastko Janković pao u DRUGI PLAN (FOTO)

Puno je planova pred zaljubljenim parom, za koji mnogi u početku nisu imali dobre prognoze. Verovalo se da će se Marija i Rastko rastati brže nego što su se sastavili. Uzimale su se u obzir isključivo razlike u njihovim temperamentima, kao i to da se voditeljka tek razvela, ipak ono što je u njihovom odnosu prevagnulo je ljubav prema glumi.

Jakov Simović

 

Malo ko zna da je Marija Veljković zapravo školovana glumica, kao i Rastko, koji odnedavno krenuo za svojim drugim snom. Naime, jednako kao i glumu, on od rođenja voli muziku, zbog čega je proteklog meseca snimio duet sa Ivanom Gavrilovićem. Pesma je dobro prošla, a Rastko ubira plodove svog rada.

Pročitajte:Sada se sigurno ne bi odlučila za ovakvu venčanicu: Pogledajte fotke sa prvog venčanja Marije Veljković, usne su joj bile duplo manje (FOTO)

Isto čini i Marija koja ima nekoliko projekata na Javnom servisu. "Novi početak" , "Svadba mog kraja"... samo su neke od gledanih emisija koje vodi. Ljudi je obožavaju, dok ona srce čuva samo za Rastka i svoje mališane koji je svakodnevno čine radosnom i ponosnom.

 

 

Nastarija ćerka Rosa danas je obeležila rođendan, što je ponosna mama podelila sa svojim pratiocima. Posebno je sve raznežila fotografija Marijine ćerke kao bebe, te su voditeljki poželeli da i sa Rastkom dobije jednu.

Pročitajte: Da li je kraj? Marija Veljković progovorila, mislim da treba da odtugujemo, moramo dalje (video)

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića definitivno ide u tom smeru.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading