Moda

Ko bi se usudio?Ana Bekuta na udaru žestokih kritika zbog prsluka, a tek da vidite koju tašnu je uz njega uklopila (foto)

Modni stil Ane Bekute je raznovrstan

Ko bi se usudio?Ana Bekuta na udaru žestokih kritika zbog prsluka, a tek da vidite koju tašnu je uz njega uklopila (foto)

ATA Images

Često je modni stil Ane Bekute u fokusu medija, a sve zbog toga što domaća javnost uživa u komadima estradne umetnice, pa i u komentarisanju istih.

Jedno vreme Bekuta je nepogrešivo birala.

Pročitajte: Smršajte uz dijetu Ane Bekute! Ovaj sistem daje proverene rezultate u kratkom roku - Pevačica se već prepolovila (FOTO)

Bila je i dvadesetak kilograma mršavija, zbog čega su u obzir uzimane uske haljine, pantalone i sakoi. Nažalost, pošto se ugojila, donela je odluku da nosi široke suknje i prsluke koji će sakriti višak skriti.

Luka Šarac

 

Budući da je sada počela sa dijetom koja iz nedelje u nedelju daje fantastične rezultate, primetno je da bira smelije autfite koji oduševljavaju njene fanove.

Boško Karanović

 

Na jednom snimanju emisije „Zvezde Granda“ pojavila se u damskoj kombinaciji - crnoj dugačkoj haljini, blago strukiranoj, kariranom prsluku sa reverima i stikerima. Imala je crnu kožnu tašnu sa drvenim kaiševima i skupocene cipele sa niskim potpeticama.

Instagram

 

Najnoviji modni stil Ane Bekute izdvojio je pevačicu od ostalih članova žirija čuvenog takmičenja, fanovi su odmah počeli sa komentarima da se Ana konačno vratila u sedlo, te da se tek od nje priželjkuju modna iznenađenja.

Pročitajte: Trošna kućica na kraju sela - Pred vama je fotografija kuće u kojoj je odrasla Ana Bekuta, od pogleda na zidove slomiće vam se srce

Ono što su takođe svi primetili jeste da estradna umetnica zrači posebnom energijom, a da li to ima veze sa treninzima i ishranom ili joj se nešto novo događa na emotivnom planu vreme će pokazati. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading