Celebrity News

Kakav TUŽAN KRAJ Harija i Megan: Nisu mogli više, pritisak je bio preveliki! Njihovo saopštenje šokiralo i najvernije fanove (FOTO)

Brak princa Harija i Megan Markl od samog početka prepun je izazova

Kakav TUŽAN KRAJ Harija i Megan: Nisu mogli više, pritisak je bio preveliki! Njihovo saopštenje šokiralo i najvernije fanove (FOTO)

Koliko je samo pažnje brak princa Harija i Megan Markl probudio, koliko je intriga izazvao, koliko inicijativa pokrenuo, a sve zbog ideje da po prvi put žena tamne puti postaje deo kraljevske porodice.

U početku glumica je lepo prihvaćena od strane Britanaca, a ne zna se iz kog razloga svega par meseci od venčanja na nju su se okomili tabloidi, pa i članovi porodice.

Pročitajte: Osvanule prve fotografije ćerke Megan i Harija, ali postoji JEDAN PROBLEM

Verovalo se da su za spekulacije najpre zaslužni predstavnici Krune jer su do novinara stizale informacije koje niko nije mogao da zna, a budući da zaštita i razumevanje od porodice nije stigla mladi bračni par kojem je čak i smrću prećeno shvatio je da je bolje da se povuče.

Photo by Chris Jackson/Getty Images for Invictus Games Dusseldorf 2023

 

Dok je još kraljica Elizabeta II bila živa odrekli su se kraljevskih dužnosti i preselili su se u Kanadu, a ubrzo i u Ameriku gde su skrojili svoju bazu sa sinom princem Arčijem i ćerkom princezom Lilbet. Budući da su prestali da obavljaju dužnosti u ime kraljice skladni supružnici nisu imali pravo ni na finansije od strane kraljevske porodice.

Pročitajte: Besna Elizabeta uzvraća udarac: Hari i Megan nemoćni pred kraljičinom odlukom

S tim u vezi pokrenuli su svoj posao, koji se najpre odnosio na sklapanje milionskog ugovora sa striming gigantom Spotifaj. Sporazum je glasio na 20 miliona dolara, a u ime te plarforme Hari i Megan ubrzo su snimili rijaliti koji se prikazuje na Netfliksu, princ je napisao knjigu "Rezerva", dok je Megan vodila podkast.

Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation

 

Sve to očigledno ni za jednu, ni za drugu stranu nije bilo dovoljno te su dogovor nedavno raskinuli. Brak princa Harija i Megan Markl našao se tako pred još jednim izazovom, a svi se pitaju kako će nedostatak finansija pregurati.

Pročitajte: Hari i Megan krstili ćerku Lilibet: Kraljevska porodica bojkotovala ceremoniju, zbog ovoga se nisu pojavili

Do sada se njihova problematika odnosila isključivo na napade medija i loš odnos sa britanskom kraljveskom porodicom, sada je situracija nešto drugačija jer je reč o egzistenciji. 

Getty Images

 

Izvor koji je citiran u časopisu Varijeti navodi da Hari i Megan žele da se udalje od ekskluzivne distribucije putem Spotifaja i pronađu novu platformu za svoje audio projekte, te da je to razlog prekida ugovora na 20 miliona dolara. 

U kom profesionalnom smeru će sada popularni supružnici krenuti svi priželjkuju da saznanju, ali nešto je potrebno da urade što pre.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading