Moda

Savršeno stilizovana i neodoljiva: Mlađa ćerka Kaline Kovačević pozirala u kaputu koji će sve mame poželeti za svoje princeze (FOTO)

Mlađa ćerka Kaline Kovačević savršeno stilizovana

Savršeno stilizovana i neodoljiva: Mlađa ćerka Kaline Kovačević pozirala u kaputu koji će sve mame poželeti za svoje princeze (FOTO)

Ata Images

Mlađa ćerka Kaline Kovačević, Anika Reković, izrasla je u preslatku četvorogodišnju devojčicu, koja je postala centar sveta, ne samo svojoj mami, već i starijoj sestri Mioni.

Najmlađa članica porodice, uglavnom ima privilegiju da joj svaka želja bude ispunjena, a kao i svaka devojčica u tom uzrastu voli da je lepo obučena, da ima frizuricu i da je sve što poseduje roze boje.

Pročitajte: Starija ćerka Kaline Kovačević je prava lepotica - Miona je mamina kopija, ovo je njena prva fotografija

Mama Kalina ispunila je ovu želju, a zimski stajling svoje naslednice pokazala je i na svom Instagramu.

Naime, mlađa ćerka Kaline Kovačević, koju je 2019. godine dobila kao plod ljubavi sa doktorom Vladimirom Rekovićem, blistala je u roze strukiranom kaputiću sa belim krznom, koji će već sada biti na listi želja svih Anikinih vršnjakinja.

Instagram

 

Prelepi kaput ukombinovala je sa roze čizmicama, a mama se postarala za frizuru, te preslatkoj devojčici vezala dva repića.

Sve oči bile su uprte u preslatku Aniku, koja je uživala u jutarnoj šetnji sa mamom, a primetno je da je devojčica već sada, prava dama, baš kao njena majka.

Komentari (0)

Loading