Celebrity News

Starija ćerka Kaline Kovačević je prava lepotica: Miona je mamina kopija, ovo je njena prva fotografija

Starija ćerka Kaline Kovačević je prava lepotica

Starija ćerka Kaline Kovačević je prava lepotica: Miona je mamina kopija, ovo je njena prva fotografija

Pogledajte kako izgleda starija ćerka Kaline Kovačević.

Šarmantna glumica Kalina Kovačević, ćerka velikih umetnika Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića uprkos tome što je od malih nogu izložena zantiželji javnosti, trudi se da svoju intimu sačuva koliko god je moguće.

 

Jelena Jovanov

 

 

Budući da je mama dve devojčice koje u javnosti ne želi preterano da eksponira, retke su i fotografije na kojima trinaestogodišnju Mionu ili malenu Aniku možemo ugledati, međutim sada je na njenom "Instagramu" osvanuo predivan prizor koji je izazvao oduševljenje kod glumičinih brojnih pratioca.

Pročitajte: Kalina Kovačević se OŠIŠALA DO GLAVE! Ćerke je nisu prepoznale, pogledajte kako sad izgleda (FOTO)

Naime, starija ćerka Kaline Kovačević koju je inače dobila u braku sa fudbalskim agentom Radetom Ćaldovićem od kojeg se razvela, dospela je u centar pažnje i glumici bar na trenutak ukrala slavu, a nema ko nije prokomentarisao kako je Miona lepotica na mamu na koju neverovatno podseća, ali i devojčica koja svojim vaspitanjem može poslužiti kao primer.

Instagram

 

Sudeći po prelepoj fotografiji nastaloj na zajedničkom putovanju može se zaključiti da mama i ćerka gaje divan odnos, da uživaju u svakom zajedničkom trenutku i da su veoma bliske.

Pročitajte: Prosed, PREZGODAN, pravi dasa - Kalina Kovačević konačno u javnosti sa svojim muškarcem, ovo su prve fotke

Budući da ćerke odgaja sama, ne sumnjamo da lepa glumica od svoje starije naslednice ima i veliku pomoć kada je u pitanju mlađa Kalinina ćerka iz vanbračne zajednice sa doktorom Vladimirom Rekovićem od kojeg se takođe razišla i da mala Anika, koja je sada u godinicama kada joj se posebno treba posvetiti, poseban odnos gaji sa svojom starijom sekom.

Ata Images

 

 

Podsetimo da je Kalina, tri dana nakon što je rodila Mionu dobila sepsunakon nakon čega je provela šest nedelja u bolnici. Tada je, kako kaže, doživela i kliničku smrt, a kroz glavu joj je u trenutku prošao čitav život.

Uprkos ovom iskustvu, odlučila je da rodi još jedno dete, a ćerkice su njena najveća snaga i životni pokretač.

Komentari (0)

Loading