Moda

Laro, ćerko pa zar mora taj dekolte? Čolina mezimica promenila imidž, od sada ćemo je viđati ovako: Pevač tu ništa ne može (FOTO)

Mlađa ćerka Zdravka Čolića garderobom napravila pometnju

Laro, ćerko pa zar mora taj dekolte? Čolina mezimica promenila imidž, od sada ćemo je viđati ovako: Pevač tu ništa ne može (FOTO)

Mlađa ćerka Zdravka Čolića u srećnoj je vezi, bar je donedavno bila i time se na sva usta hvalila, pa i na Instagramu.

Pročitajte: Ni Zdravko Čolić nije više što je bio - Fotografija sa plaže ne laže

U poslednje vreme kako su mediji uzeli maha pa sve više pišu o njenom privatnom životu i tome kako joj izgleda spavaća soba i šta joj je izabranik kupio, prestala je da objavljuje intimne fotografije, te su svi poverovali da je Aleksandar Ševo njena davna prošlost, a mnogi su čak pomislili i da je muzičar kao strog otac umešao prste i dvoje mladih rastavio.

Aleksandar Kerekeš Keki, Jakov SImović

 

Kakav životni scenario od ponuđenog Lara svakim korakom ispisuje niko sa sigurnošću ne može da zna, ono što međutim brojni fanovi na društvenim mrežama mogu da potvrde je da mlađa ćerka Zdravka Čolića ukoliko je makar malo slična starijoj sestri uživa u životu, putovanjima, izlascima, skupocenim hotelima i još skupljim automobilima, ali i šopingu i visokoj modi.

Instagram

 

Svemu navedenom svedoče fotografije koje redovno objavljuje na Instagramu i to u različitim interesantnim toaletama.

Pročitajte: Sve se doznalo! Majka Zdravka Čolića nije bila za njegovu ženidbu - Ovo što je mladi na kućnom pragu poručila, slediće vam krv u žilama

Poslednji Larin stajling dobro je podigao prašinu, a sve zbog dekoltea koji je možda malo predug za njen uzras.

Instagram

 

Mini crna haljina ne samo da je istakla dekolte Čoline naslednice već i duge noge, a do izražaja su došle i brendirane duboke čizme, a zbog celokupnog utiska svi se pitaju kakva je reakcija muzičara i njegove supruge Aleksandre. 

 

Komentari (0)

Loading