Celebrity News

Ni Zdravko Čolić nije više što je bio: Fotografija sa plaže ne laže

Fotografija Zdravka Čolića u kupaćem prava je retkost

Ni Zdravko Čolić nije više što je bio: Fotografija sa plaže ne laže

Fotografija Zdravka Čolića sa plaže jedinstven je dokaz o izgledu najveće regionalne zvezde.

Karijeru, koja i danas traje, Čola je izgradio zahvaljujući hitovima, ali najpre manekenskom držanju, odličnoj figuri i šarmu kojem je malo koja dama mogla da odoli.

Pročitajte: Njih više NIKADA neće zvati u Magazin In: Sanja Marinković otkrila koje je naše DVE VELIKE ZVEZDE zauvek precrtala iz svoje emisije

Svako ko se seća njegovih nastupa iz mlađih dana posvedočiće svetlucavim uskim trikoima po kojima se isticao na sceni.

Ata Images

 

Sa plesnim sastavom Lokice uvek je imao dobro uigranu tačku, a malo je reći da su ga dame opsedale, zbog čega je van scene odabrao da živi povučeno.

Ata Images

 

Suprug i otac dve ćerke Čolić je postao u velikoj tajnosti, te se dugo niko nije znalo da je konačno stao na ludi kamen sa dugogodišnjom devojkom Aleksandrom, te da sa njom im dve ćerke Unu i Laru.

Jakov SImović

 

U nadi da će intimu uspeti da sačuva nikad sa porodicom on nije želeo da se slika sa medije.

Porodična fotografija Zdravka Čolića i njegove tri mezimice nešto je što je dostupno samo bliskim prijateljima i članovima familije. 

Pročitajte: Da li je moguće da je ovo ona? Supruga Zdravka Čolića uslikana posle nekoliko godina ispred supermarketa, promena je ogromna (FOTO)

Nikola Segan

 

Ako se sve navedeno uzme u obzir slika muzičara u kupaćem kostimu koja kruži mrežama pravi je izuzetak.

Na njoj je Zdravko znatno mlađi, ali izuzetno zgodan i u odličnoj formi.

Ne čudi što su dame u tom periodu potpuno bile lude za njim, slale mu pisma i donji veš, iste privatne stvari bacale mu na scenu a postoji anegdota da je čak jedna obožavateljka u venčanici i s kumom došla na njegova vrata sa namerom da se uda.

Pročitajte: Ko može da voli zeta ŠVALERA? Otkriveno šta tast i tašta Zdravka Čolića misle o njemu i kako mu zagorčavaju život

 

Otkako se oženio ovakvih situacija nije bilo, mada je i dalje jako poželjan. U maju on puno 73. godine a svi komentarišu da ima energiju mladića, čemu najbolje svedoči to što nastupa punom parom.

Komentari (0)

Loading