Moda

Poput Deda Mrazice: Anđelka Prpić zablistala u crveno-beloj kombinaciji, kaput je san snova a tek rukavice da joj vidite (FOTO)

Stajling Anđelke Prpić upotpunio Zimsku bajku

Poput Deda Mrazice: Anđelka Prpić zablistala u crveno-beloj kombinaciji, kaput je san snova a tek rukavice da joj vidite (FOTO)

Stajling Anđelke Prpić već neko vreme ne dovodi se u pitanje.

Odavno su se modni stručnjaci složili da je glumica i te kako modno osvešćena, dosledna svom stilu, odmerena te da uvek za sebe bira najbolje i ono što će se oceniti čistom desetkom.

Pročitajte: Očigledno je sve došlo na naplatu -Anđelka otvorila dušu - Suze su same navirale

Tako je bilo i na otvaranju najlepšeg prazničnog festivala "Zimska bajka", čiji je bila domaćin.

ATA Images

 

Na svečanom otavaranju ove manifestacije glumica i mama dvoje mališana pojavila su u jednoj od posebnih kombinacija iz svog garderobera, koji po savetu psihološkinje i stručnjaka naizmenično puni i prazni. 

Bela rolka i pantalone zvoncare iste nijanse oduševile su prisutne.

ATA Images

 

Preko je prebacila crveni kaput, dok je celokupnu kombinaciju upotpunila crnim kožnim rukavicama i cipelama, a imala je i kajiš.

Stajling Anđelke Prpić nepogrešivo je ispratio Zimsku bajku te su svi komentaisali da joj samo crvena kapa sa belom ćubicom fali pa da dobije zvanje Deda Mrazice.

Boris Karanović

 

Atraktivna Požarevljanka poznata je po tome što voli u potpunosti da isprati priliku o kakvom god događaju da je reč, a čini se da je ovoga puta nadmašila samu sebe.

Pročitajte: OVA ŽENA je dadilja Anđelke Prpić -Poklonila joj je poverenje, a ona joj sa decom radi ovo (FOTO)

Prvi zimski festival u Beogradu traje trideset dana, a posetioci će moći da uživaju u omiljenoj muzici, raznovrsnoj gastronomiji i druženju a zasigurno je da Anđelka njena ćerka Ćarna, sin Jakša i suprug Marko ovu čaroliju kao porodica neće propustiti.

Boris Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading