Moda

Tajna večite mladosti Olivere Balašević je u suknji koja smanjuje broj godina: Stoji svima dobro (FOTO)

Stajling Olivere Balašević drastično se promenio nakon Đoletovog odlaska

Tajna večite mladosti Olivere Balašević je u suknji koja smanjuje broj godina: Stoji svima dobro (FOTO)

Stajling Olivere Balašević uvek je bio odmeren, fin i u skladu sa godinama udovice kantautora, ali i njenim ulogama supruge, majke troje dece i bake predivnih unučica.

Petar Đorđević

 

Vodila je književnica uvek računa o tome za koji povod bira haljinu i odelo, da li se odeva tek kako bi skoknula do prodavnice u blizini svog doma u Novom Sadu ili je reč o medijski ispraćenoj prilici.

Pročitajte: Olivera Balašević otkrila da nije više sama! Pogledajte ko je muškarac koji je uz nju posle Đoletove smrti (FOTO)

U svakoj situaciji, uprkos poteškoćama i izazovima izgledala je kao da je tek sišla sa modne piste, a mnogim damama, prvenstveno svojim ćerkama Bebi i Jovani, sada već i snaji Nikolini, postala je uzor.

Instagram

 

Nakon suprugove smrti mnoge stvari u životu je korigovala, pa je tako i stajling Olivere Balašević malo podlegao promenama, najpre zbog činjenice da je u neku ruku ona sada i dizajner stvarčica sa posvetom, odnosno Đoletovim stihovima.

Instagram

 

Jedan od komada koji se svakako nije do sada mogo videti u njenom garderoberu je til suknja pogodna za potpetice, sandalice ili kratke čizmice a upravo tako ju je ona nedavno ponela i pohvalila se pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: Haljina Olivere Balašević je samo za smele dame! Skroz je otvorena, da li biste imali hrabrosti ovakvi da izađete na ulicu? (FOTO)

Svi su prokomentarisali da izgleda poput devojčice, sad da li je do njenog mladolikog izgleda i harizme ili pak suknje nije potpuno jasno.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading