Moda

Haljina Olivere Balašević je samo za smele dame! Skroz je otvorena, da li biste imali hrabrosti ovakvi da izađete na ulicu? (FOTO)

Modni ukus Olivere Balašević istančan je

Haljina Olivere Balašević je samo za smele dame! Skroz je otvorena, da li biste imali hrabrosti ovakvi da izađete na ulicu? (FOTO)

Andreja Damnjanović

Uvek je modni ukus Olivere Balašević privlačio pažnju javnosti. Umela je književnica još za Đoletova života da povremeno priredi pravi modni spektakl i damama od stila zada zadatak. U tom času njeno besprekorno vitko telo dolazilo je do izražaja, a ponajviše držanje i stav.

Pročitajte:Nema više skrivanja: Dve godine od Đoletove smrti, NOVA LJUBAV Olivere Balašević više NIJE TAJNA! Pogledajte fotografije

Instagram screenshot / Olivera Balašević

 

Tokom godina postala je Olivera modni uzor, ženama svoje generacije, a kako vreme prolazi a stilovi se prepliću nezavisno od uzrasta tako i devojke godišta njenih ćerki i snaje vole da zavire u njen garderober.

Pročitajte:Olivera Balašević zablistala u venčanici i sve objavila na Instagramu! Mladoženja stiže direktno iz Amerike, nećete verovati ko je (FOTO)

instgaram

 

Na svu sreću za to ne treba mnogo truda jer Olivera voli da se pohvali svojim odevnim kombinacijama na Instagramu. Često su to veliki šeširi, torbe, potpetice, a nedavno je jedna haljina zapala za oko Oljinih fanova.

Pročitajte:Olivera Balašević renovirala kuću i počela sa uskršnjim ukrašavanjem: Evo kako sve izgleda, pokojni Đole JEDAN DETALJ ne bi dozvolio (FOTO)

Instagram

 

Reč je o letnjoj, dugoj, laganoj, plavoj haljini sa blago otvorenim leđima, u kojoj je Balaševićeva udovica prošetala ulicom. Ovaj momenat zabeležen je fotografijom, koju je ona kasnije podelila na društvene mreže.

Pročotajte:Moć žena: kroz trnje do puta posutim laticama ruža

Instagram

 

Modni ukus Olivere Balašević ponovo je u fokusu javnosti i medija, kao i njen dobar izgled.

Pročitajte:Svaki milimetar budi sećanja na Đoleta: Olivera Balašević otvorila vrata porodične kuće FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading