Celebrity News

Olivera Balašević otkrila da nije više sama! Pogledajte ko je muškarac koji je uz nju posle Đoletove smrti (FOTO)

Olivera Balašević nakon Đoletove smrti utehu je pronašla u radu

Olivera Balašević otkrila da nije više sama! Pogledajte ko je muškarac koji je uz nju posle Đoletove smrti (FOTO)

Čitava domaća javnost pitala se kako će Olivera Balašević nakon Đoletove smrti nastaviti dalje. Hoće li prigrliti tugu ili pak naći način da srce otvori za neke nove radosti. Nije dugo prošlo i atraktivna književnica, čuvena po svojoj lepoti, odabrala je drugu stavku i za početak se okrenula porodici, sinu Aleksi, ćerkama Jeleni i Jovani, i prekrasnim unukama zbog kojih ne skida osmeh sa lica.

Pročitajte:PONOVO SREĆNA! Olivera Balašević oduševila sve i otkrila ko je zaslužan što tuga više ne stanuje na njenom licu (FOTO)

I ranijih godina, dok je Đorđe bio živ, naslednici su redovno posećivali porodični dom, najpre prelepo dvorište iza kuće u kom su ponosni baka i deka za svoje unučice napravili pravi mali raj.

instgaram

 

Često je Đole umeo da kaže kako s povodom ili bez njega ćerke i sin stalno dolaze, samo da nešto uzmu, jave se, pojedu ili ostave decu i tako svakoga dana u godini, zbog čega se on i supruga Olivera nikada nisu osetili usamljeno.

Pročitajte:Nema više skrivanja: Dve godine od Đoletove smrti, NOVA LJUBAV Olivere Balašević više NIJE TAJNA! Pogledajte fotografije

Tradicija se i posle Đoletove smrti nastavila. Jovana, Jelena i Aleksa stalno su uz majku, uz njihovu snagu ona je uspela da završi roman "Planeta dvorište", a nedavno je pokrenula biznis koji se tiče izrade i prodaje garderobe i asesoara.

Instagram

 

Na komadima možete pročitati stihove Đoletovih pesama, a osim udobnosti i lepog kroja, upravo to je razlog velikog broja kupaca, koji su često i putem društvenih mreža u komunikaciji sa udovicom muzičara.

Pročitajte: Olivera Balašević zablistala u venčanici i sve objavila na Instagramu! Mladoženja stiže direktno iz Amerike, nećete verovati ko je (FOTO)

Olivera Balašević nakon Đoletove smrti ponovo je širokog osmeha. Druženje sa fanovima, članovima porodice i učešće u biznisu razlog su njenog dobrog raspoloženja, a na svu sreću, pored sina i ćerki ona ima još ponekog dodatnog pomoćnika koji se trudi da joj izađe u susret.

Instagram

 

 

Jednog od njih Balaševićeva udovica nedavno je fotografisala i objavila sliku na Instagramu. Zgodni mladić kojeg je potpisala sa Angelo Di Salayca, sudeći po kolicima za prenošenje stvari dobio je zadatak da pokupi pokošenu travu iz dvorišta, što je obavio sa osmehom na licu, na čemu mu je književnica bila i te kako zahvalna.

 

Komentari (0)

Loading