Moda

Aleksandra Jeftanović na pragu šeste decenije zadala modni zadatak: Crna mini-haljina a dekolte dubok do pupka

Modni izbori Aleksandre Jeftanović bez greške su

Aleksandra Jeftanović na pragu šeste decenije zadala modni zadatak: Crna mini-haljina a dekolte dubok do pupka

Ata Images/Antonio Ahel

Modni izbori Aleksandre Jeftanović raznoliki su, ali najviše naginju oversize odelima i širokim letnjim haljinama.

S obzirom na da to da veći deo godine voditeljka provodi sa decom kod svoje majke u Italiji, nije ni čudo što se u modnom segmentu ona okrenula potpuno opuštenom looku.

Pročitajte: Priprema se jednostavno, a ukus je vrhunski - Brzi doručak Aleksandre Jeftanović razlog njene vitke linije (VIDEO)

Činjenica da šetnja do plaže i nazad i ne zahteva drugačiju vrstu garderobe, ali kada ustreba, Aleksandra i te kako ume da nas sve iznenadi.

Marija Mladjen/ATAImages

 

Godinama je ona radila sa najvećim domaćim zvezdama, godinama je bila u najbližem kontaktu kako sa manekenima, glumcima, pevačima tako i modnim dizajnerima, zahvaljujući kojima je naučila određena modna pravila koja se ne menjaju.

Sve naučeno ona i danas primenjuje i upravo zato šta god da obuče izaziva divljenje.
Ima to veze i sa tim što Aleksandra odlično izgleda. Nakon rođenja dvoje dece uspela je da vrati devojačku figuru te je danas mnogi nazivaju džepnom venerom jer pored lepog lica ona poseduje i izvajanu liniju.

Zbog svega navedenog gotovo da je nemoguće da Aleksandri nešto ne stoji, uprkos tome ona vrlo pažljivo bira u čemu će se predstaviti.

Instagram printscreen reels

 

 

Crna kratka haljina, visokih naramenica, dubokog dekoltea, dugačkih rukava bila je njen izbor juče.

Prelep komad privukao je pažnju njenih pratilaca koji su je, uprkos činjenici da je dizajnera potpisala, čitavog dana zapitkivali gde ju je kupila.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović donela radikalnu odluku - Ćerka svemu svedočila, više nema nazad

Ovakva jedna kreacija dostojna je kako crvenog tepiha, tako i maturske večeri, ali i nekog gradskog događaja koji zahteva elegantan dres-kod.

Instagram printscreen reels

 

 

Evidentno je da su modni izbori Aleksandre Jeftanović uvek pun pogodak, a da im ona samopouzdanjem i lepotom daje dozu glamura.

Komentari (0)

Loading