Lifestyle

Impresivan uspeh: Dino Merlin u Beču rame uz rame sa Roling Stonsima, Eltonom Džonom, Metalikom, U2 i Lady Gagom

Sarajevski muzičar doživeo je još jedan veliki uspeh u svojoj bogatoj i impresivnoj umetničkoj karijeri. Slavnu arenu u Beču - Wiener Stadthalle, kulturni i kultni centar Austrije, rasprodao je do poslednjeg mesta.

Impresivan uspeh: Dino Merlin u Beču rame uz rame sa Roling Stonsima, Eltonom Džonom, Metalikom, U2 i Lady Gagom

Dino Merlin prvi je i jedini pevač sa ovih prostora koji je ikad ovde nastupio i pritom ovu prestižnu arenu napunio svojim brojnim obožavateljima. To je zaista impresivan uspeh, posebno jer je stao rame uz rame sa najvećim svetskim zvezdama koje su dosad tamo nastupale, kao što su Rolling Stonesi, Elton John, Metallica, Prince, Queen, Bob Dylan, U2, Coldplay, Beyonce, Lady Gaga, Rihanna i još mnogi drugi...

Da uživa status superstara u Austriji i kako je očarao publiku može se videti i na fotografijama koje prikazuju vatrenu atmosferu.

Željko Vidinović

 
 

Njegov šou na aktuelnoj turneji „Mi“ nudi neponovljivo iskustvo i publici pruža fantastičnu energiju što je bilo jasno već kod prvih taktova pesme „Da šutiš“ u izmenjenom aranžmanu nakon koje su se tokom dvoiposatnog koncerta nizali dobro poznati evergreen i bezvremenski hitovi, a u nekoliko navrata tokom nastupa njegov performans nagrađen je gromoglasnim i neprekidnim ovacijama.

 

Čitava produkcija u rangu najviših svetskih standarda, praćena impozantnim svetlosnim i specijalnim efektima, uz izrazitu scensku energiju ovog harizmatičnog umetnika, upisala je bečki koncert Dina Merlina zlatnim slovima u istoriju kako ove slavne arene, tako i njegove karijere.

Željko Vidinović

 
 

- Ovo sinoć je bilo nešto posebno i jedan od najznačajnijih koncerata u mom životu na koji sam jako ponosan. Podrška moje publike tera me da dajem svoj maksimum, ali mi daje i snagu i elan koji mi je za to potreban i zahvalan sam na tome - poručio je nakon koncerta slavni umetnik.

 

Nakon potpuno rasprodate turneje u Hrvatskoj, Sloveniji, Švedskoj, Italiji i Austriji, koncertni spektakl Dina Merlina nastaviće da prenosi dobre vibracije i pozitivnu energiju dalje Evropom. 

Željko Vidinović

 

Novu godinu dočekaće sa najvatrenijim obožavaocima u prestižnom hotelu Rixos Premium u Dubrovniku, a dan kasnije nastupiće na open-air koncertu u Budvi ispred starih gradskih zidina. Na proleće i leto sledeće godine namera mu je prirediti velike spektakle u Zagrebu, Splitu, Beogradu i Skoplju. Planovi su već daleko odmakli, a obožavaoci iz cele regije željno iščekuju objavu datuma.

Željko Vidinović

 

Komentari (0)

Loading