Lifestyle

Slatki pokloni koji su očarali Beograd uskoro dostupni širom Srbije

Bliži nam se Nova godina, a Melt Belgrade ima rešenje za sve one koji su u potrazi za idealnim poklonom kojim bi obradovali sebi dragu osobu. Njihovi slatki pokloni su napravljeni od najukusnije belgijske čokolade i najkvalitetnijih sastojaka, kako bi ukus ispratio neodoljiv izgled poklona

Slatki pokloni koji su očarali Beograd uskoro dostupni širom Srbije

Nakon brojnih upita i osluškujući svoje potrošače, Melt Belgrade je odlučio da ispuni želju svim svojim kupcima i omogući svoje proizvode dostupne celoj Srbiji. Do sada je poručivanje bilo ograničeno na teritoriju Beograda, međutim uskoro je to moguće i za celu Srbiju.

Njihovi luksuzni aranžmani su zaista kreirani sa posebnom pažnjom. Napravljeni da donose sreću u sve životne prilike, svaki proizvod je ručno rađen vodeći se računa o kvalitetu svakog sastojka. Melt Belgrade je osnovan sa željom da proizvodi na jedinstven način prenose poruke ljubavi, zahvalnosti i sreće.

Promo

 

Pokrenuli smo Melt Belgrade jer smo želeli da ljudi imaju luksuznu i unikatnu alternativu kada je u pitanju kupovina poklona. Naši proizvodi su postali veoma popularni jer ostavljaju sjajne utiske u svim prilikama. Kvalitet svih naših proizvoda shvatamo veoma ozbiljno. Tu smo da stvaramo magične trenutke za vaše najdraže. – istakli su iz Melt tima.

Kako samo ime firme kaže (melt – topiti se), od ukusa koji se topi u ustima, imaćete potpun osećaj uživanja. Proizvodi dolaze u različitim oblicima poput čokoladnog srca, zvezda, cveća, meda i mnogih drugih oblika.

Pažljivo birani detalji će svojim stilom preneti poruku na najlepši način, u skladu sa povodom. Kupci biraju naše proizvode za različite povode: rođendane, rođenje deteta, godišnjice, venčanja, Novu godinu, praznike, slave i različite vrste proslava. Ovi pokloni su nesvakidašnji zato što mogu biti personalizovani po dogovoru. – nastavljaju iz Melt Belgrade-a.


Inspirisani kreativnim idejama svi proizvodi su ručno dekorisani, obraćajući pažnju na svaki detalj. Za svaki proizvod su kreirali specifične i originalne kutije u koje se pakuje svaki od njih, kako bi oduševljenje onog ko primi poklon bilo još veće. Sve poruke se mogu ispisati ručno čokoladom i ukrasiti po želji kupaca.

Promo

 

Osim ovih originalnih poklona, u okviru Melt Belgrade osmišljavaju i kreiraju aranžmane, dekor, tematske proizvode za korporativne događaje, rođendane, venčanja, devojačke večeri, otkrivanja pola bebe... U njihovoj ponudi svako može pronaći nešto za svoju dragu osobu. Bez obzira na priliku, računajte na Melt Belgrade da vam uvek pruži nezaboravne užitke napravljene od najukusnije belgijske čokolade.

U susret novogodišnjim praznicima, mnogi od vas će praviti zabave, bilo privatne ili poslovne. Melt aranžmani inspirisani praznicima su savršena opcija za poklone, a možete ih čak koristiti i kao centralne delove na svojoj novogodišnjoj trpezi. Kombinacija nestvarnog ukusa i unikatnog dizajna aranžmana biće pravi sveži početak koji nam pruža Nova godina. Možete birati između raznih aranžmana u različitim veličinama koji odgovaraju vašim potrebama.

Misija Melt Belgrade je strastveno pomaganje ljudima da proslave posebne trenutke u životu poklonom koji je pažljivo napravljen samo za njih. U dogovoru sa vama mogu kreirati i dekorisati poklon tačno po vašoj zamisli. Bilo da se radi o rođendanu, poslovnoj prekretnici ili druženju sa prijateljima i porodicom, njihov asortiman sveže napravljenih poklona je upravo ono što vam je potrebno da stvorite spontane trenutke ispunjene slatkim uspomenama uz puno osmeha!

Više informacija o njihovim proizvodima možete pronaći na instagram stranici @melt.belgrade i sajtu www.meltbelgrade.com.

Promo

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading