Celebrity News

Fotografija na Instagram profilu Nede Ukraden ovog jutra RASPLAKALA SVE: Svi izjavljuju saučešće zbog prerane smrti

Tuga Nede Ukraden neopisiva je

Fotografija na Instagram profilu Nede Ukraden ovog jutra RASPLAKALA SVE: Svi izjavljuju saučešće zbog prerane smrti

Ata Images

Tuga Nede Ukraden toliko je velika da se čuje od Imotckog do Beograda. 

Pevačica, koja je svoj dom u rodnoj Dalmaciji skoro iz temelja renovirala i tamo sa zetom, ćerkom i unucima već par nedelja boravi oglasila se putem Instagrama i saopštila da se velika tragedija tamo dogodila.

Pročitajte:Neda Ukraden se u 72. godini skinula u dekoltirani mini kupaći, prolaznici zinuli! Ovde nema Fotošopa i sada je sve jasno (FOTO)

Odličan prijatelj i dragi saradnik pop dive izgubio je život u saobraćajnoj nesreći.

Prošle godine na novoj pesmi Neda je sa njima sarađivala, on joj je napravio divne fotografije baš u polju lavande kojima se ona dugo hvalila, a sada je jednu od njih objavila tužnim povodom.

Instagram

 

- Ove prekrasne fotografije sa snimanja spota za pesmu "Lavanda" snimio je Stipe Šurlin koji je na žalost nedavno tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći! Otišao je jedan mladi, talentovani čovek, zaljubljenik u fotografiju, svoj kraj i svoju porodicu! Supruzi Petri, ćerkici i ostaloj porodici najdublje saučešće - napisala je tužna Neda, koja je još uvek u neverici.

Pročitajte: Kupaći kostim Nede Ukraden obavezan je ovog leta za dame u šezdesetim: Skriva višak kilograma, a model bukvalno svima stoji! FOTO

Tuga Nede Ukraden zbog smrti prijatelja razdire dušu pevačice, koja još uvek ne može da poveruje da je jedan mladi život okončan.

Instagram

 

 

Ostaje joj da se seća divnog druženja i saradnje. U ovom neobičnom času zet i ćerka su uz nju, a i fanovi putem društvenih mreža joj šalju podršku.

 

Komentari (0)

Loading