Celebrity News

Napravila je Šabanu haos od života, sada se udala za NJEGA: Pogledajte kako Cuca sada izgleda i fotografije sa venčanja koje će vas ŠOKIRATI

Bivša ljubavnica Šabana Šaulića sada izgleda potpuno drugačije

Napravila je Šabanu haos od života, sada se udala za NJEGA: Pogledajte kako Cuca sada izgleda i fotografije sa venčanja koje će vas ŠOKIRATI

Privatna Arhiva

Bivša ljubavnica Šabana Šaulića, Ivona Negovanović Cuca, nakon prerane smrti muzičara povukla se iz javnosti. U periodu stravične nesreće koja je zadesila porodicu kralja narodne muzike dala je mlada umetnica nekoliko intervjua, naravno sve vezane za odnos sa pevačem, a onda se sklonila od publike, od medija, od svih.

Pročitajte: Ćerka Mihajla Šaulića u prvim satima života već je osvojila sva srca! Pogledajte prvu fotografiju preslatke Manje

Privatna Arhiva

 

Verovalo se da Ivona tuguje, međutim, ubrzo  2020. godine se doznalo da se udaje. Fotografije veselja objavila je bivša ljubavnica Šabana Šaulića na svom Instagram profilu, a svi, pa čak i oni sa oštrim okom, i kritičkim stavom, mogli su se složiti da je na njima ona srećna. 

Pročitajte:NEMA OPROŠTAJA: Ovo su SMS poruke zbog kojih su se zamrzele i zauvek zaćutale Ana Bekuta i Zorica Brunclik

Zoran Kuzmanović Munja

 

Kraj svog novog izabranka Cuca je ispozirala i svima dala do znanja da je pronašla srodnu dušu, a da su emocije prema Šabanu prošlost.

Pročitajte: Goca natapirana, Ilda tamnokosa: Porodična fotografija Šaulića iz 1991. godine će vas nasmejati do suza

Dok je muzičar bio živ mnogo se spekulisalo o njihovom odnosu. Postoji i jedna Šabanova izjava kojom on decidno odbacuje spekulacije.

- Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno. Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu.

Pročitajte:Šta ljubav učini od čoveka: Mihajlo Šaulić se PREPOLOVIO, pogledajte kako sav ozaren pozira pored trudne verenice (FOTO)

Ni Cuca na ti temu nije ostala nema, stalno je nagoveštavala da su prijatelji, kao i da joj je žao što je zbog nje on doveden u nezavidan položaj.

Pročitajte:Pomen Šabanu Šauliću: Uplakanu Gocu teši unuk, Ilda i Mihajlo nisu tu FOTO

Zoran Kuzmanović Munja

 

Šta se zaista dogodilo među pevačima ostaće zauvek tajna jer bivša ljubavnica Šabana Šaulića sada živi drugi život i nema nameru da se osvrće.

 

Komentari (0)

Loading