Celebrity News

Bastijan se vratio STAROJ LJUBAVI i Ana tu više ne može ništa! Pogledajte fotke iz Minhena koje ubrzano obilaze svet

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger sedam godina su u braku

Bastijan se vratio STAROJ LJUBAVI i Ana tu više ne može ništa! Pogledajte fotke iz Minhena koje ubrzano obilaze svet

Profimedia

Jedan od najskladnijih, svetski poznatih parova svakako su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger koji u bračnoj zajednici uživaju dugi niz godina.

Iako svoj porodični život oni ne eksponiraju preterano, ono što možemo da vidimo putem društvenih mreža jeste da u austrijskom gradiću Vestendorf žive jedan zaista idiličan život, kojem posebno doprinose njihova tri sinčića.

Instagram

 

 

Najviše vremena Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger vole da provode u porodičnoj atmosferi, međutim bez obzira na sve navedeno njihov brak i navodne krize često su teme o kojima se u javnosti spekuliše, bilo za to povoda ili ne.

Pročitajte: Bajkovito malo sutra! Detalj iz spavaće sobe Ane i Bastijana ZGROZIO SVE, pogledajte kakva je ona zaista domaćica (FOTO)

Razlika u karakreterima, mentalitetu, jezička barijera... bile su samo neke od stavki zbog kojih su im na početku mnogi predviđali ne tako blistavu budućnost, ali već punih sedam godina oni sve izazove uspešno prevazilaze i uspevaju svoj odnos da održe harmoničnim.

Velika ljubav, poštovanje i kompromis ključ su njihovog uspešnog braka koji mnogima može poslužiti kao primer, a da odlično funkcionišu, imaju razumevanja za potrebe onog drugog i u svemu se podržavaju oni nas iznova uveravaju. 

Profimedia

 

 

Naime, da i za Švajnijevu staru, veliku ljubav u njegovom životu još ima mesta pokazao je nedavno odigravši revijalni meč za svoj voljeni klub Bajern Minhen, a u odluci da se bar na ovaj način vrati na fudbalski teren zasigurno mu je najveću podršku pružila Ana.

Profimedia

 

 

Fotografije na kojima je posle dugo vremena ponovo u dresu i kopačkama privukle su veliku pažnju i usijale društvene mreže, a ovo je posebno obradovalo verne navijače ovog kluba koji su se uželeli njegovih fudbalskih majstorija.

Profimedia

 

 

Inače, bivši nemački reprezentativac od svoje fudbalske karijere oprostio se 2019. u 35. godini života kada je imao lepu oproštajnu utakmicu između bivših timova Bajerna i Čikago Fajra. Bastijan je tada odigrao po jedno poluvrijeme noseći dres oba kluba, a u drugom poluvremenu obučen kao Bavarac postigao je gol u 83. minutu.

Švajnštajger je u Bajernu započeo karijeru, a 2015. godine je prešao u Mančester Junajted. Zatim je usledeo prelazak u MLS ligu gde je igrao za Čikago i gde je kopaćke okačio o klin.

Profimedia

 

 

Tom prilikom nekadašnja teniserka i njegova supruga, putem društvenih mreža javno mu je uputila emotivnu poruku prepunu reči podrške:

- Ljubavi, čestitam na neverovatnoj karijeri! Jedva čekam da vidim koja je avantura sledeća u budućnosti naše divne, male porodice. Ne mogu biti više ponosna na tebe danas, volimo te! - napisala je Ana tada.

Komentari (0)

Loading