Celebrity News

Najteži trenuci za Slobodu: Svi detalji bolesti Vojina Ćetkovića i boravka u BOLNICI

Zdravlje Vojina Ćetkovića bilo je narušeno usled pucanja plućne maramice, adekvatnom reakcijom lekara, glumac je prevazišao sve poteškoće i vratio se porodici i svom pozivu.

Najteži trenuci za Slobodu: Svi detalji bolesti Vojina Ćetkovića i boravka u BOLNICI

Kraj juna i početak jula 2015. godine, u sećanju Vojina Ćetkovića zasigurno nisu ostali kao najlepši period njegovog života. U tom periodu, zdravlje Vojina Ćetkovića bilo je narušeno, bol u plućima jako ga je mučio, a kada se na ove tegobe požalio lekarima, oni su ga zadržali na Kliničkom centru Srbije.

Pročitajte: Daleko od Slobode pronašao svoju SLOBODU! Evo s kim Vojin Ćetković uživa na brodu, fotka govori više od 1000 reči

Nakon pregleda glumac je upućen na odeljenje za grudnu hirurgiju, kada mu je ustanovljen pneumotoraks odnosno pucanje plućne maramice. S obzirom na to da je Vojin zadobio lakši oblik ove bolesti, nekoliko dana nakon intervencije napustio je bolničke prostorije, i zahvaljujući vrhunskoj nezi lekara i ostalog medicinskog osoblja vrlo brzo se vratio porodici i svakodnevnim obavezama.

Instagram

 

U to vreme njegova supruga Sloboda bila je u Trebinju, te je posebno brinula o suprugu, ali i ćerkicama koje je u tom trenutku čuvala tetka Dragana Mićalović.

Pročitajte: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uslikani zajedno posle šest meseci - Hoće li vam posle ove fotografije i dalje biti omiljeni bračni par?

Kao i uvek, glumac je u to vreme odlučio da svoju borbu zadrži za sebe te je na pitanje novinara o svom zdravstvenom stanu kratko odgovarao sa "nemam komentar".

Zahvaljujući brzoj intervenciji lekara, podršci supruge i pravilnoj nezi, zdravlje Vojina Ćetkovića danas je izvanredno, te glumac funkcioniše bez ikakvih tegoba.

 

Komentari (0)

Loading